Pot să conduc în Europa pe timpul weekend-urilor și Zilelor de Sărbătoare Națională?

Multe țări din Europa interzic vehiculele comerciale pentru o anumită greutate Duminica și pe timpul Sărbătorilor Naționale. Unele țări pot extinde asta pe durata weekendurilor de vară, iar altele pot interzice traficul comercial pe anumite drumuri, la anumite ore. În mod nornal acest lucru nu se aplică fugonetelor. Dar trebuie să verificați detaliile acestea pentru țara în care urmați să călătoriți. Informații despre câteva destinații populare sunt incluse aici:

• FRANȚA: Greutate netă de peste 7,5t pe drumuri și autostrăzi, de la 22.00 Duminica și în ajunul Sărbătorilor Naționale până la 22:00 Duminica și în ziele de sărbătoare publică.
• GERMANIA:Greutate netă de peste 7,5t, plus orice alt vehicol cu remorcă, indiferent de greutatea acestuia, în zilele de Duminică și în zilele de Sărbătoare Naționale de la 00,00 la 22,00
• BELGIA: Nu există resctricții pentru vehiculele transport marfă Duminica sau în zilele de Sărbătoare Națională.
• ȚĂRILE de Jos: Nu există resctricții pentru vehiculele transport marfă Duminica sau în zilele de Sărbătoare Națională.
• ITALIA: Greutate netă de peste 7,5t, de la 08,00-22,00 Duminica între Octombrie și Mai, și de la 07,00 la 24,00 între Iunie și Septembrie. Această regulă se aplică zilelor de Sărbătoare Națională și în zilele de trafic intens.
• SPANIA: Greutate netă de peste 7,5t, excepție făcând transportul de lapte proaspăt și de animale, pe anumite drumuri și în anumite zile. Restricționările regionale pot fi foarte detaliate și este important să vă familiarizați cu aceste informații pentru că amenzile pot fi foarte aspre.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?