Generatorul de Permise de Port Freightlink

Prezentarea noului Generator de Permis de Port Freightlink.

Pe lângă documentele vamale complete și o declarație sumară de intrare, este necesar și un permis de port pe multe rute între Marea Britanie și UE. Nu vi se va permite accesul în port fără ca acestea să fie complet finalizate.

Un permis de port este o Referință de Circulație a Mărfurilor (GMR) în Marea Britanie și Irlanda de Nord, un număr de notificare înainte de îmbarcare (PBN) în Republica Irlanda și un plic logistic în Franța. Este, de asemenea, un sistem de omologare pentru Olanda (Portbase).

Puteți genera un permis de port cu Generatorul de Permise de Port Freightlink. Vizualizați scurtul nostru videoclip pentru a vedea cât de simplu este procesul.

CUM SĂ UTILIZAȚI GENERATORUL DE PERMIS DE PORT

  1. Din ecranul cu detaliile rezervării, selectați „da”, „Vreau să folosesc Freightlink pentru a-mi genera permisele de port”. Vă rugăm să rețineți că, pe unele rute, generatorul de permise port este necesar să utilizați pentru a obține aprobarea pentru călătorie, așa că această opțiune nu va fi afișată.
  2. De asemenea, confirmați că dvs. (sau o terță parte) veți completa declarația vamală și Declarația Sumară de Intrare (ENS) bifând caseta.
  3. Odată ce rezervarea dvs. a fost confirmată, vi se va solicita să finalizați trimiterea permisului de port în Generatorul de Permis de Port.
  4. Veți avea nevoie de declarațiile dumneavoastră vamale completate pentru a face acest lucru.
  5. După ce ați confirmat ruta, selectați „începeți” și adăugați MRN-ul pentru rezervare. Dacă aveți mai multe MRN-uri pentru o încărcare, selectați butonul „adăugați” pentru a le include. Vă rugăm să rețineți că pe unele rute sunt necesare și informații suplimentare, cum ar fi ENS MRN, tipul documentului și greutatea brută.
  6. Odată ce MRN-ul dvs. a fost transmis și validat de sistemul portuar relevant, veți primi referința dvs. de permis de port pentru călătoria dvs. în panoul de utilizare și prin e-mail.

Actualizări

Martie 2023

  • A fost adăugată o opțiune pentru GMR-uri care oferă "Oral și prin conduită" ('Oral and By Conduct' )
  • Cod de bare scanabil al permisului portuar care poate fi utilizat la check-in, adăugat la panoul de bord al clientului
  • Remedieri de buguri și alte îmbunătățiri minore