Cum rezerv un bilet feribot transport marfă?

Bine ați venit la Freightlink! Suntem aici pentru a vă facem procesul de rezervare bilete feribot transport marfă cât mai simplu. Puteți să folosiți opțiunea noastră “Caută și Rezervă ” pe site-ul nostru pentru a găsi feriboturi din și către o țară specifică sau din și către un port specific.

Puteți să selectați lungimea și tipul vehicullui, numărul de pasageri și ruta, data și ora de care aveți nevoie, și să folosiți procesul pas cu pas pentru a ajunge la pagina de confirmare. Dacă aveți nevoie de sugestii alternative, vă putem oferi această posibilitate dar și să rezervați mai multe vehicule și mai multe rute.

Vă rugăm să rețineți că pentru a face o rezervare avem nevoie de numărul vehiculului dvs. de inmatriculare. Pentru anumite rute este nevoie de informații adiționale și vă vom contacta dacă acesta este cazul.

Dacă aveți deja un cont cu noi atunci nu uitați să vă logați pentru a vedea toate prețurile dar și caracteristicile extra din Contul Meu care includ Track și Trace și Vehiculele Salvate.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?