Am nevoie de un feribot transport marfă-oferiți-mi un preț!

Mulțumim că ați accesați Freightlink.co.uk pentru a vă ajuta cu cerințele dvs. Dacă nu știți de unde să începeți, echipa Servicii cu Clienți vă poate ajuta. De ce nu-i sunați la +40 (31) 229 4749 pentru a primii sfatul unui specialist?

Dacă știți unde trebuie să ajungeți, există câteva variante pentru a afla prețul:

Dacă știți și vreți să folosiți, puteți să căutați după Rute de Feribot, care o să vă ofere o listă după țara de destinație,

Dacă știți portul unde vreți să ajungeți, puteți să cautați după Porturi pentru Feribot, din nou oferindu-vă o listă după țări.

Dacă știți portul de unde vreți să călătoriți, puteți să căutați după Porturi pentru Feribot, oferindu-vă o listă după țări.

Dacă doriți să comparați prețurile pentru diferite rute dintre două țări. puteți să căutați după Destinații Cunoscute sau prin a introduce țara dvs. de pornire și cea de destinație în funcția Rezervă Acum de pe pagina Acasă.

Puteți să folosiți taburile pentru a schimba lungimea vehiculului. Dacă lungimea nu este afișată sau vreți să adăugați pasageri în plus, puteți să faceți aceste schimbări la pagina Compară Preț.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?