Am nevoie de un feribot transport marfă-oferiți-mi un preț!

Mulțumim că ați accesați Freightlink.co.uk pentru a vă ajuta cu cerințele dvs. Dacă nu știți de unde să începeți, echipa Servicii cu Clienți vă poate ajuta. De ce nu-i sunați la +44 (0)844 847 9000 pentru a primii sfatul unui specialist?

Dacă știți unde trebuie să ajungeți, există câteva variante pentru a afla prețul:

Dacă știți și vreți să folosiți, puteți să căutați după Rute de Feribot, care o să vă ofere o listă după țara de destinație,

Dacă știți portul unde vreți să ajungeți, puteți să cautați după Porturi pentru Feribot, din nou oferindu-vă o listă după țări.

Dacă știți portul de unde vreți să călătoriți, puteți să căutați după Porturi pentru Feribot, oferindu-vă o listă după țări.

Dacă doriți să comparați prețurile pentru diferite rute dintre două țări. puteți să căutați după Destinații Cunoscute sau prin a introduce țara dvs. de pornire și cea de destinație în funcția Rezervă Acum de pe pagina Acasă.

Puteți să folosiți taburile pentru a schimba lungimea vehiculului. Dacă lungimea nu este afișată sau vreți să adăugați pasageri în plus, puteți să faceți aceste schimbări la pagina Compară Preț.

Caută si Rezervă

Mar, 22 Mai 2018
Mie, 23 Mai 2018
Aveţi nevoie de ajutor?