Ce este Operațiunea Brock, Operațiunea Brock Zero, TAP sau Operațiunea Stack?

UPDATE - Operațiunea Stack a fost înlocuită de Operațiunea Dover TAP. De asemenea, se utilizează Operation Brock și Operation Brock Zero.


Operation Stack, also known as 'Op Stack' was a way of managing traffic during disruption to Eurotunnel or ferry services in Kent. Lorries waiting to use these services queue on the M20 and all other traffic is diverted to other routes.

Cum Functioneaza

Operațiunea Stack, cunoscută și sub numele de "Op Stack", a fost o modalitate de gestionare a traficului pe durata întreruperii serviciilor Eurotunel sau de feribot în Kent. Camioanele care așteaptă să folosească aceste servicii fac coadă pe M20, iar restul traficului este deviat pe alte rute.

Operațiunea Stack este utilizată între intersecția 8 (servicii Maidstone) și intersecția 9 (Ashford) de pe M20. Dacă este nevoie de mai mult spațiu, secțiunea închisă se va extinde până la intersecția 11 (Westenhanger). Transportul de marfă este separat în două cozi de o parte și de alta a carosabilului litoral, una pentru traficul din tunel și una pentru traficul portuar. Benzile din mijloc sunt păstrate libere pentru vehiculele de urgență.

Camioanele sunt eliberate la cererea Portului Dover și a Canalului Mânecii. Pe măsură ce le mutăm în coada de așteptare în etape, este posibil să vedeți din când în când porțiuni de autostradă libere. În cazul în care intersecția 8-11 atinge capacitatea maximă, Highways England va folosi Aerodromul Manston pentru a parca mărfurile din Portul Dover.

Ce trebuie să faceți atunci când este în funcțiune operațiunea Stack

Când Operațiunea Stack este în funcțiune, mergeți la punctul de control al poliției de la intersecția 8 (M20). Asigurați-vă că aveți apă și mâncare suficientă la dvs. Ofițerii vă vor direcționa către coada corectă, trebuie să opriți motorul și să așteptați să fiți mutat. După cum s-a menționat anterior, dacă intersecția 8-11 este plină, mărfurile din Portul Dover vor fi direcționate către Aerodromul Manston, iar cele care se îndreaptă spre tunel vor rămâne pe M20. Atunci când Aerodromul Manston este în uz, veți vedea semne pe autostradă care vă vor direcționa către aerodrom, dacă le ignorați și mergeți direct către Portul Dover, veți fi întors imediat din drum.

Cum ajungeți acolo

  • Dinspre vest - folosiți M20 până la intersecția 7 (Maidstone), unde veți fi redirecționat prin A249. M2 și A299 pentru a ajunge la Manston.
  • Dinspre nord (Dartford Crossing) - folosiți A2, M2 și A299 pentru a ajunge la Manston.
  • De la Manston - folosiți A256 și A2 pentru a ajunge în portul Dover.

Închideri de drumuri de acces la M20

Pe măsură ce se implementează Operațiunea Stack, va exista o coadă semnificativă de trafic de marfă care trebuie separată în două cozi. Pentru a gestiona această situație în condiții de siguranță, partenerii pot închide drumurile de acces care duc spre port și spre tunel pentru o perioadă de timp.

Dacă sunteți un client al Eurotunnel Freight Vans on Passenger (VP), este important să rețineți că ar trebui să urmați rutele alternative semnalizate pentru traficul turistic și pentru traficul non-marfă, deoarece utilizați serviciile de pasageri.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?