De ce ar trebui să cumpăr un bilet feribot transport marfă?

Biletele de feribot transport marfă oferă o valoare mai bună financiară din mai multe motive:

A) Prețul

În primul rând, prețurile biletelor de feribot transport marfă sunt fixe pentru toată perioada anului și nu sunt influențate de fluctuația de preț. Aceasta înseamnă că prețurile vor fi aceleași pe toata perioada anului, indiferent de nevoia dvs. de a călători. Având prețuri fixe, veți știi mereu ce costuri aveti și puteți să oferiți cel mai bun serviciu clienților dvs.

B) Bilete 'deschise'

Cei mai mulți operatori cunoscuți de pe cele mai uzate rute de feribot, ca și DFDS Dover Calais sau Eurotunnel vând bilete de feribot transport marfă ca “Bilete deschise”. Acesta înseamă că puteți să vă prezentați la port și să îmbarcați primul feribot care este disponibil la ajungerea dvs. în port. Nu sunteți obligat să rezervați biletul la o anumită oră, puteți să traversați atunci când doriți și nu trebuie să vă faceți griji dacă întârziați sau dacă ajungeți mai devreme. Biletele deschise sunt, în general, valabile pentru câteva zile, așa că dacă întârziați. nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece încă mai puteți să călătoriți.

C) Nu taxăm extra pentru modificări

Există o flexibilitate atunci când cumpărați un bilet de feribot transport marfă. Dar, ca în orice afacere, cerințele dvs. se pot schimba repede și pentru modificările sau anularea biletelor de feribot transport marfă nu există taxe extra. De exemplu, dacă trebuie să călătoriți mai devreme sau mai târziu de data pe care ați rezervat-o inițial, Freightlink vă sprijină în a face această schimbare.

D) Accesul gratis la lounge-ul de la bordul vasului.

Foarte mulți operatori oferă servicii excelente la bordul vaselor pentru cei care călătoresc cu bilete de feribot transport marfă. Deoarece vindem doar bilete de feribot transport marfă, rezervările noastre pentru feribot permit accesul gratis în aceste zone pentru a vă oferi tot confortul necesar. Multe lounge-uri de pe feriboturi oferă și dușuri. Unele traversări de feribot, în special cele care se fac pe durata nopții, includ și o cușetă pentru a permite șoferului să se odihnească.

E) Masa gratis pentru rezervările de bilete feribot transport marfă

Unii operatori de feribot oferă șoferilot de vehicule transport marfă mase gratis la bordul vasului. Acestea vă oferă o economisire de £10 - £15 pe traversare. Întrebați echipa noastră de Servicii cu Clienți pentru a vedea ce este inclus atunci când rezervați online.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?