Ce se întâmplă dacă nu am declarat lungimea/lățimea/înălțimea corectă a vehiculului?

Dacă ați rezervat vehicului cu lungimea incorectă, vă rugăm să ne anuntați ca să o putem schimba. Totuși, încercați și asigurați-vă că dimensiunile, atunci când faceți rezervarea, sunt cele corecte.

Deoarece majoritatea vaselor care operează pe rute aglomerate sunt sub un control amănunțit și vehiculele care doresc să se îmbarce au dimensiuni diferite, pot afecta îmbarcarea navei.

Vom încerca întotdeauna să rezolvam orice probleme care pot fi cauzate de vehiculele care sunt mai lungi sau mai late decât cele rezervare și rar se întâmplă ca vehicului să nu poată călătorii, dar e posibil să fi se refuze îmbarcare în perioade aglomerate.

Vă rugăm să rețineți că majoritatea operatorilor de feribot au un echipament automat de măsurare. Orice vehicul care ajunge la port și este mai lung decât a declarat, sau încărcătura este mai lată, este posibil să înregistreze costuri adiționale. Toate prețurile de bilete feribot transport marfă sunt determinate de lungimea totală a vehiculelor, de aceea exsită o diferență de preț între lungimea pe care ați declarat-o la rezervarea biletului și lungimea vehiculului la îmbarcare. Se va adăuga diferența de preț la prețul dvs. final.

Înălțimea vehiculelor nu este la fel de problematică, înălțimea totală a vasului fiind de 4.5 m și 5m. Dacă vă faceți griji în privința înălțimii vehiculului vă rugăm să discutați cu Echipa Servicii cu Clienți.

Dacă vehicului dvs. nu se încadrează în dimensiunile obișnuite (18m lungime x 2.6 m lățime x 44 tone) vă rugăm să contactați echipa Servicii cu Clienți la nr. +44 (0) 844 847 9000. Este posibil ca unii operatori să aibe nevoie de acte adiționale, înainte de îmbarcare.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?