Ce tipuri de feribot există și ce facilități au?

Facilitățile la bordul feribotului diferă de la un feribot la altul dar și de la un operator la altul. Există două categorii importante de feriboturi:

  1. Vasul Ro-Pax
    Acest vas este construit special pentru a transporta vehicule și pasageri. Facilitățile existente la bordul acestei nave sunt de obicei bune. Dar, vasele noi au facilități mai bune. Vasele moderne au facilități incluzând camere de odihnă dedicată șoferilor de vehicule transport marfă,restaurante, baruri, cinematografe și magazine.
  2. Vasele Freight (12 persoane/vas)
    Acest vas este construit pentru a transporta vehicule transport marfă, dar poate transporta și maxim 12 pasageri. Facilitățile existente la bordul navei sunt cele de bază și foarte limitate, incluzând doar o zonă de așteptare și cabinele pasagerilor. Dar, nu trebuie să respingeți aceste servicii deoarece acești operatori oferă cazare de foarte bună calitate și alte servicii de excepție de cel puțin 2-3 ani. De obicei sunt mai ieftine dar este o alternativă mai bună decât rutele RO-Pax.

Pentru mai multe informații despre aceste facilități, vă rugăm să consultați "Are sau nu șoferul masa/cabina inclusă?" sau căutați "Ce este inclus" pe pagina de Compară Preț sau ce beneficii sunt incluse pe contul dvs.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?