Cum pot să rezerv bilete feribot transport animale?

În general nu putem să rezervam bilete feribot transport animale, dar vă putem ajuta cu rezervare de bilete feribot transport animale domestice (câini, pisici, cai și alte animale pentru scopuri non-comerciale ca porumbeii pentru curse)

Expedirea de animale vii este interzisă de către companiile de feribot din motive legale.

Vă rugăm să rețineți că transportul de animale poate fi restricționat datorită condițiilor metereologice și decizia finală dacă animale sunt sau nu permise ține de Căpitanul vasului.

Toate expedițiile cu animale trebuie făcute cu departamenul nostru de Servicii cu Clienții, deoarece în majoritatea cazurilor se aplică taxe extra, sau structuri diferite de prețuri. Vă rugăm să contactați Echipa Servicii cu Clienții.

Operatorii de feribot lucrează îndeaproape cu DEFRA pentru a se asigura că toate regulile sunt respectare și că există toate documentele necesare, pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați - defra.gov.uk.

Dacă aveți nevoie de cerințe speciale pentru Cai sau pentru orice alte animale pentru traversarea cu feribotul vă rugăm să contactați Echipa Servicii cu Clienții.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?