Ce este Operațiunea Stack și cum mă afectează?

Operațiunea Stack a fost recent implementată în Ianuarie 2015 ca urmare a incendiului de la Channel Tunnel și din nou pe timpul grevei industriale din Portul Calais în Iunie 2015. Operațiunea Stack este controlarea traficului cu scopul de a reduce aglomerarea lui din cauza vehiculelor de transport marfă, pe M20.

Operation Stack and how to avoid

De ce și când se implementează? Operațiunea Stack există din 1987. A fost dezbătută de către Parlament în anii 1980 și introdusă de guvernul Thatcher, dovedindu-se un succes a fost aprobată și de guvernul următor. Este implementată în momentele de aglomerație extremă la intrarea Portului Dover și condusă de Poliția din Kent.

Cum mă va afecta? Cu siguranță, vă va afecta. Bineînțeles, doar dacă este implementată. Dacă călătoriți către Dover pe M20 este aglomerat pe timp de zi dar dacă Stack este implementată, atunci veți întâmpina întărzieri la intrarea în port care pot dura în jur de 10 ore de la începutul M20 până în Dover. Bineînțeles, 10 ore reprezentând situația extremă. Cel mai bun sfat care poate fi oferit este să alocați destul de mult timp când ajungeți în Dover dacă Operațiunea Stack este în curs de desfășurare.

În medie, Stack este implementată o dată la patru luni- în acest an a fost implementată mai des, din cauza grevei angajaților de la MyFerryLink din Calais.

Poliția din Kent ține sub control situația prin a le oferi șoferilor un formular completat de aceștia pentru a-l prezenta la port când își fac check-in-ul.

Aflați mai multe despre Operațiunea Stack la www.ferrynews.co.uk.

Rețineți că există alternative la ruta Calais-puteți să călătoriți din porturile Immingham, Hull, Tessport, Newscatle, Harwich și Rosyth.
Mai multe știri- În Iulie 2015 aerodromul Manston a fost ales ca locație pentru a coordona traficul vehiculele transport marfă atunci când Operațiunea Stack M20 este în desfășurare.

Other

Întrebări Importante:

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?