Scandinavia

Deschidere la Nord-Cum ajungeți în Scandinava din Germania

Germania are o multitudine de rute care pot fii utilizare pentru a ajunge în Scandinavia, acest lucru fiind ideal pentru transportatorii care au intenția să călătorească oriunde în zonele nordice. Indiferent dacă destinația dvs. finală este Suedia, Norvegia sau chiar Finlanda, cu Freightlink, ajungeți acolo în cel mai scurt timp!

Kiel-Gothenburg

Stena Line oferă traversări din portul Kiel, Germania către portul Gothenburg, Suedia, durata traversării fiind de 15 ore. Această rută oferă doar o traversare pe zi de la 18.45 și biletele sunt valabile doar pentru ziua și ora rezervate. Operatorul Stena Line taxează £38 pentru neprezentare la port. Biletul include un pat intr-o cușetă la comun pentru șoferi iar aceștia se pot bucura și de lounge-ul șoferilor. De asemenea din Kiel se mai poate traversa către Klaipeda în Lituania dar și Oslo în Norvegia.

Puttgarden-Helsinborg

Această rută de feribot este una unică deoarece sunt două bilete de feribot în unul. Prima rută este Puttgarden-Rodby și a două rută este cea dintre Helsingborg-Helsingor. Biletele sunt valabile pentru 24 de ore de la achiziționare. Ambele rute oferă multe traversări zilnice pentru a putea și dvs. să vă plănuiți livrările în cel mai ușor fel posibil. Ruta este operată de Scandlines și face parte din noua lor inițiativă 2017, cea în care au introdus feribotul Hibrid pe ruta această. Inițiativă aceasta vrea să ducă la mai multe plecări zilnice dar și la o capacitate mai mare, toate fiind eco.

De asemenea, mai există o variantă de călătorit din Puttgarden-Malmo. Această rută este una unică deoarece în biletul de feribot este inclus și biletul de pod de la Oresund. Atunci când faceți această rezervare veți primii un bilet de tranzit cu ambele numere de referință. La fel ca la ruta Puttgarden-Helsingborg, biletul este valabil pentru 24 de ore.

Rostock portRostock-Gedser

Această rută este una binecunoscută pentru persoanele care doresc să călătorască către Denemarca și Scandinavia. Traversarea durează doar două ore și puteți să traversați de până la 10 ori pe zi depinzând de cerințele dvs. Operatorul de pe ruta aceasta este Scandlines și biletul se rezervă doar pentru o zi și o oră anume.

Din Rostock sunt mai multe rute care vă permit tranzitarea către Scandinavia-cum ar fii Rostock-Hanki și Helsinki-Finlanda. Rostock-Hanko și Helsinki în Finlanda. De asemenea mai sunt și rutele Rostock-Malmo, Trelleborg și Helsingborg.

Sassnitz-Trelleborg

Portul Sassnitz este localizat în partea de nord-est a Germaniei și este portul cu cea mai mică distanță către Scandinavia. Există trei plecări zilnice din Sassnitz către portul Trelleborg, traversări efectuate de Stena Line. Ca majoritatea rutelor operate de Stena Line există o taxa pentru neprezentare la port și pentru anulare târzie de £38. Traversarea în sine durează 4 ore și șoferii primesc o cușetă în cabină la comun dar și o masă gratis la bortul feribotului.

Portul Sassnitz oferă următoarele facilități

  • Magazin Duty Free
  • Bistro
  • Parcări

Travemunde-Helsinki

Portul Travemunde oferă mai multe traverăsri nu doar către Scandinavia dar și către Estul Europei. Tot aici găsiți cel mai vechi far de pe coasta baltică, care datează din anul 1539! Traversarea din Travemunde-Helsinki durează 30 de ore, iar șoferii trebuie să fie la port cu cel puțin doua ore înainte de ora traversării. Există doar o traversare pe zi, la 03. 00 dimineața. Șoferii primesc o cușetă în cabină la comun dar și masa gratis la bordul feribotului. Finnlines este operatorul care funcționează pe această rută și folosesc trei nave pentru această traversare- Finnstar, Finnmaid și Finnlady. Fiecare feribot oferă servicii de foarte bună calitate, săli de sport și saune!

Portul mai oferă de asemenea rute indivituale către Liepaja și Ventspils, inclusiv ruta Travemunde-Malmo. Această traversare durează aproximativ 9 ore și șoferii trebuie să se prezinte la port cu aproximativ 1 oră înainte de ora de traversare. Biletele sunt rezervate pentru o anumite oră și zi.

Dacă firma dvs. traversează către zona Scandinavia, vă rog să nu ezitați să ne contactați și să vorbiți cu echipa noatră de Servicii cu Clienții care este aici să vă ajute.

28 Martie 2017

Caută și Rezervă

Vin, 29 Mar 2024
Sâm, 30 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?