Scandlines hybrid ferry diagram

Scandlines Plănuiesc Inițiativele Transportului de Marfă pentru anul 2017

"Frecvența traversărilor mărită-Capacitate Sporită-Ecologic"

Scandlines investesc mult în aceste momente în traversărilor lor cele mai aglomerate Gedser-Rostock și Rodby-Puttgarden.

Gedser-Rostock

Investițiile vor continua cu noile feriboturi MV Berlin și MV Copenhagen care se așteaptă să fie puse în funcțiune până la sfârșitul anului 2016.

Vor exista 20 de plecări pe zi oferind astfel o capacitate sporită de două ori jumate mai mare comparativ cu vechile feriboturi.

Alte investiții includ:

  • Transportarea anumitor IMDG (Mărfuri internaționale maritime periculoase) la ambele porturi
  • Transportul ecologic prin folosirea tehnologiei de ultima generație pentru a reduce emisiile de CO2
  • Feribotul MV Kronpins Frederik va fii folosit pentru a înlocui alte feriboturi atunci când este necesar pentru a oferi un program continuu și punctual, în fiecare zi.
  • Îmbunătățirea parcării pentru tiruri mărind capacitatea astfel la 60 de tiruri inclusiv șoferi la terminalul Gedser, Scandlines.

Rodby-Puttgarden

Îmbunătățirile la ambele porturi Rodby și Puttgarden va reprezenta prioritatea în 2017 pentru a permite operaționarea feriboturilor care urmează să fie introduse

Cât despre ruta Geser-Rotosck, principala inovație va fii transportul ecologic prin folosirea tehnologiei de ultima generație pentru a reduce emisiile de CO2

Alte îmbunătățiri includ:

  • Mărirea capacității pe această rută folosindu-se de feribotul MV Kronprins Frederik special dedicat transportului de marfă
  • Perioadele de capacitate maximă vor fii maximalizate cu înca 32 de săptămâni
  • Traversări extra IMDG (Mărfuri Internaționale Maritime Periculoase)

Strategie Verde

Începând cu 2017 Scandlines vor continua pe aceași rută ECO în Gedser și Puttgarden.

De asemenea, vor fii primii care vor introduce primul feribot cu emisii zero pe ruta Rodby-Puttgarden, feribot electric putând fii încarcat la port.

15 Decembrie 2016

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?