credit card padlock

Autentificarea puternică a clienților - tot ceea ce trebuie să știți

Autentificarea puternică a clienților (SCA) este un nou regulament de plată a industriei, care intră în vigoare începând cu 14 septembrie 2019. Solicită emitenților de carduri să utilizeze mai multe metode pentru a verifica identitățile clienților atunci când efectuează plăți. Acest lucru înseamnă sporirea securității plăților și reducerea fraudelor online.

Din septembrie, emitenții de carduri vor trebui să utilizeze două metode de autentificare diferite pentru a verifica dacă un client este cine spune.

Ce este autentificarea puternică a clienților?

SCA permite utilizarea a trei metode de autentificare diferite:

  • ceva ce clientul știe (de exemplu, o parolă sau un răspuns la o întrebare de securitate)
  • ceva pe care clientul îl are (de exemplu, un token sau o notificare push trimise către telefonul său)
  • ceva ce este clientul (de exemplu, o amprentă digitală sau un ID facial)

Pentru ca o plată să aibă succes, o tranzacție trebuie să folosească două dintre cele trei metode diferite.

Portalul nostru de plată folosește 3D Secure 2 (cunoscut și sub numele de Verified by Visa sau Mastercard SecureCode) pentru a respecta noul regulament. În timpul verificării, portalul de plată va solicita clienților să furnizeze metodele de autentificare suplimentară, iar tranzacția va fi finalizată numai după ce vor face acest lucru cu succes.

Freightlink este pregătit!

La Freightlink, luăm foarte în serios frauda online. Am actualizat cu succes sistemele noastre de plată pentru a gestiona 3D Secure 2. De asemenea, vor continua să sprijine 3D Secure 1.

Dacă aveți întrebări despre autentificarea puternică a clienților și 3D Secure 2, adresați-vă emitentului cardului de debit / credit.

30 August 2019

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?