Unity Line logo

Actualizare Unity Line- Transportul de fân, paie și alte derivate

Având în vedere că numărul transportului de fân și paie a crescut dorim vă să amintim că acest tip de transport are nevoie de un cod IMDG și sunt clasificate ca transport periculos UN 1327, clasa 4,1. Atunci când acest tip de transport ajunge pe feribot, acesta nu trebuie să aive mai mult de 14% umezeală și trebuie transportat în unități cargo special. Acest tip de transport trebuie să fie confirmat de un leader de echipă specializat pe acest tip de transport și trebuie mereu declarat atunci când se face o rezervare. Trebuie să declarați marfa cu 24 de ore înainte de traversare.

De asemenea, vrem să vă reamintim că feriboturile destinate și pasagerilor POLONIA și SKANIA sunt scutite de la transportul de marfă periculoasă. Pe restul feriboturilor rezervările de acest gen vor primii statusul de STAND BY, deoarece ultimul cuvânt îl are Căpitanul feribotului.

Unity Line

Dacă aveți întrebări despre transportul de fân, paie și alte derivate cu feribotul vă rugăm să contacți echipa noastră de relații cu clienții.

16 Septembrie 2018

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?