Sari la conținutul principal

Dubrovnik

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Servicii complete de transport marfă cu feribotul din Dubrovnik către Italia.
Portul de feriboturi Dubrovnik este situat la Marea Adriatică, și împreună cu Split este unul dintre cele mai mari porturi pentru pasageri din Croația. Dubrovnik este o destinație turistică din Marea Mediterană și s-a dezvoltat într-un oraș prin industria sa maritimă. Din Dubrovnik puteți lua un feribot către Bari, în Italia.
Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine către Croația sau către Italia pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe rutele Bari-Dubrovnik sau Dubrovnik-Bari.

Rute Feribot la Dubrovnik

2 traversări pe săptămână
Traversarea durează 10 ore

Rute Feribot de la Dubrovnik

3 traversări pe săptămână
Traversarea durează 10 ore

Dubrovnik Detalii

Geolocation

Obala S. Radica 40, Dubrovnik, Croatia

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative