Finnlines logo

Update Finnlines - Asigurarea încărcăturii în unitățile de transport de marfă

Pentru a îmbunătăți siguranța și pentru a preveni orice deteriorare a încărcăturii, dorim să le reamintim clienților noștri importanța securizării încărcăturii în interiorul unităților, cât și a dotării unităților cu puncte de fixare și de sprijin pentru transportul maritim.

Responsabilitatea pentru securizarea și susținerea încărcăturii în interiorul unității revine în principal expeditorului. În acest context, facem trimitere la condițiile noastre de transport.

Finnlines monitorizează ad-hoc în porturi securizarea și susținerea încărcăturii în interiorul unităților. În cazul în care se constată defecte, va trebui să oprim unitatea până când securizarea este efectuată în mod corespunzător. Într-un astfel de caz, inspecțiile noastre se vor intensifica și se vor concentra, de asemenea, pe celelalte unități ale clientului până când transportul sigur al mărfii poate continua. Finnlines își rezervă dreptul de a factura orice costuri directe care decurg din securizarea sau susținerea defectuoasă a încărcăturii. Vă rugăm să rețineți că autoritățile efectuează inspecții atât în timpul transportului rutier, cât și în porturi.

În conformitate cu legea maritimă, comandantul navei poate refuza acceptarea vehiculelor rutiere care nu respectă cerințele de mai sus.

Informații privind securizarea încărcăturii sunt disponibile în publicații, cum ar fi:

  • Codul CTU
  • Ghidul european de bune practici privind securizarea încărcăturii pentru transportul rutier
  • MSC.1/Circ. 1498 (în special paginile 65 - 119

Finnlines

13 Octombrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?