StenaLine introduce taxe pentru neprezentarea la port sau anularea tardivă a rezervările făcute.

Începând cu 1 Iulie, StenaLine a confirmat că taxele menționate în Decembrie 2015 pentru neprezentarea la port sau anulările tardive vor intra în vigoare.

Acest lucru s-a confirmat într-o scrisoare oficială semnată de Directorul Transporturilor Bjorn Petrusson Group și C.O.O Hans Nilsson, spunand că taxele vor fi următoarele:

Taxe pentru neprezentarea la port sau anularea târzie a rezervărilor fee € 50.00 / £ 38.00

Taxe pentru neprezentarea la port

Acest lucru se aplică atunci când nu vă prezentați la port pentru o rezervare făcută cu StenaLine

Taxa pentru anularea tardivă a rezervării

Această taxă se aplică atunci când anulați o rezervare cu 2 ore înainte de traversare.

De ce StenaLine pune în vigoare această taxă?

Simplu: pentru a reduce numărul de locuri nefolosite. Orice operator de feribot are o singură șansă de a-și maximaliza veniturile la bordul vasului, venituri se măsoară în metri liniari. Atunci când îmbarcarea este făcută nu mai există nici o variantă. Dacă StenaLine sau orice alt operator pot reduce numărul de rezervări care nu se prezintă la port sau pentru care se face anularea tardivă atunci ei pot vinde acel loc altui client. În discuțiile pe care Freightlink le-a avut cu StenaLine această opținue nu este una preferată de operator dar uneori regulile acestea sunt singurele care vor încuraja o schimbare.

StenaLine Neprezentare/Anulare tardivă (http://www.stenalinefreight.com/general-terms- disponibil doar in Limba Engleza)

06 Iulie 2016

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?