Karlskrona

Stena Line Actualizări : Al patrulea vas adăugat pe ruta Gdynia - Karlskrona

Ca răspuns la o creștere continuă a traficului de mărfuri pe traseul Gdynia-Karlskrona, Stena Line are plăcerea să informeze că a fost adăugată pe traseu o a patra navă, M/S Gute.

M / S Gute are o capacitate de transport de 865 de metri și asigură un spațiu suplimentar pentru clienții de marfă. Cu noua nava Stena Line va crește frecvența pe această rută la 44 de treceri pe săptămână. Durata medie de trecere de la Gute va fi de 14 ore, permițând astfel șoferilor un program complet de odihnă. Noul program pentru cele 4 nave pe ruta Gdynia-Karlskrona arată 8 plecări suplimentare săptămânal: 4 călătorii de la Karlskrona și 4 de la Gdynia. Acestea vor fi în majoritate croaziere pe timp de noapte de la orele 23:30, ceea ce face ca plecările să se potrivească bine în grafic. Gute va oferi de asemenea noi plecări, luni dimineață, o călătorie de la ora 07:00 de la Gdynia, vineri dimineața, o călătorie de la ora 08:00 de la Karlskrona.

În data de 28 august programul de navigație Stena Baltica va fi revizuit pentru a răspunde nevoilor clienților noștri. Plecările de seară de la Stena Baltica de la Gdynia, luni și marți, vor fi mutate la ora 18:00, cu sosirea dimineața devreme în Karlskrona la ora 04:30. În plus, plecările de sâmbătă de la ora 13:00 vor fi mutate la ora 18:00. Sperăm că sosirea dimineața devreme la Karlskrona (la ora 04:30) vă va ajuta să utilizați mai bine timpul de lucru al șoferilor și să ajungeți la locurile de descărcare mai devreme în Suedia, Norvegia sau Danemarca. Acest lucru va permite, de asemenea, posibilitatea de livrările în zona Stockholm a doua zi la prânz.

M/V Gute
Timp de traversare: 14 ore
Lungime: 138 m
Lățime: 16 m
Capacitatea de marfă: 865 de metri lungime

Stena Line Karlskrona - Gdynia Timetable

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Stena Line sau contactați Serviciul nostru de Relații cu Clienții.

01 Septembrie 2017

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?