Exemplu a unui feribot Seatruck

Seatruck adaugă Feribot pe ruta Liverpool-Dublin

În noiembrie 2015 Seatruck Ferries, au adăugat un al treilea vas pe ruta Liverpool-Dublin. Ce înseamnă asta pentru clienți de feriboturi transport marfă?

După lansarea celui de-al treilea feribot se pot observa câteva beneficii dar cel mai mportant este faptul că se înregistrează o creștere a capacității acestei rute, ceea ce înseamnă că vor fi mai multe locuri disponibile pe feribot dar și cușete pentru șoferii de furgonete și camioane.

De ce acum? Ruta Liverpool-Dublin este una cunoscută și capacitatea acestuia a fost folosită la maxim în 2014. Schimbarea aceasta de orar înseamnă că există anumite plecări în plus în mijlcul săptămânii pentru traficul neînsoțit care traversează această rută. Un deficit al șoferilor din Irlanda și Marea Britanie a fost nevoia identificată de către echipa servicii cu clienți și, ca urmare, s-a luat această hotărâre.

Deficitul șoferilor forțează operatorii să-și redreseze sistemul lor tradițional. Seatruck Ferries au identificat ca această schimbare va ajuta volumul mare al vehiculelor neînsoțite și va fi benefică atât pentru client cât și pentru firme, începând din 2016,

Această schimbare va ajuta serviciile existente ale Seatruck din Heysham, Warrenpoint și Dublin. În plus, durata tranzitului către portul Heysham de pe M6 se va reduce considerabil în momentul în care legătura dintre M6 si Lancaster se va termina.

CEO-ul Seatruck Alistair Eagles a menționat că firma este încântată de faptul că ruta Liverpool-Dublin a ajuns să transporte o capacitate așa de mare. Luna octombrie a fost una record pentru serviciile Irish Sea și o să înregistreze o creștere și mai mare în 2016.

Cu siguranță, pentru clienți de feriboturi transport marfă, această capacitate extra înseamnă un serviciu mai bun și susținerea dezvoltării logisticei pe termen lung.

REZERVAȚI ACUM BILETE FERIBOT TRANSPORT MARFĂ

12 Ianuarie 2016

Caută și Rezervă

Dum, 3 Mar 2024
Lun, 4 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?