freightlink reload logo

Relansarea 2017 a Casei de Expediție 'Freightlink Reload'

În căutarea noastră permanentă de a oferi clienților noștri un serviciu cât mai bun, plăcerea e de partea noastră să anunțăm lansare noului website pentru Casa de Expediție Freghtlink Reload.

Mai mult detalii despre Freightlink Reload

Freightlink Reload este un serviciu capabil de a funcționa în paralel cu piața noastră de încredere pentru marfă retur. Avantajul nostru este folosire rețelei noastre de încredere care cuprinde 4500 de transportatori care folosesc frecvent traversările noastre cu feribotul.

Caracteristică nouă a website-ului- Vizualizarea Mărfurilor Disponibile Live

Suntem foarte mândrii: clienții noștrii pot viziualiza în timp real Mărfurile Disponibile : ‘Live Backload’ ceea ce înseamnă că sunteți la curent cu cea mai mare rețea de marfă din Europa. Nu uitați să salvați această pagină la favorite pentru a putea să o verificați constat.

Misiunea Freightlink a fost să îmbunătățească servicul oferit de Casa de Expediție Reload având astfel dorința de a ne extinde serviciul de vânzare de bilete de feribot pe care-l oferit deja.

Kevin Tracey, Managerul Casei de Expediție Freightlink Reload declară următoarele:

"Cererea constată creată de clienții noștri pentru a oferi un serviciu excelent merge mână în mână cu soluțiile tehnologice oferite de aceea Freightlink Reload continuă să se extindă. Colaborând cu clienții care cumpără bilete de feribot Freightlink poate să oferă un nivel incomparabil de serviciu pentru mărfurile disponibile pe piață Europeana si nu numai. Website-ul nostru reflect serviciul excelent pe care-l oferim clienților noștri."

Mai mult detalii despre Freightlink Reload

10 Februarie 2017

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?