Hazardous goods labels

P & O introduce taxe suplimentare pentru bunurile periculoase pe ruta Dover - Calais

Începând cu 1 octombrie 2017, P & O Ferries va percepe o suprataxă suplimentară pentru toate materialele periculoase clasificate de OMI pe ruta Dover - Calais.

Timp de mulți ani, P & O Ferries a procesat și a verificat gratuit documentele referitoare la mărfurile periculoase pentru trecerile prin canalul Mânecii, oferind îndrumări profesionale și asistență pentru ca documentele să fie completate și prezentate pentru expediere într-un mod sigur și corect. Siguranța oamenilor și a infrastructurii rămâne o prioritate majoră pentru afacerea lor.

Datorită creșterii cantității de mărfuri periculoase prezentate pentru expediere, această sarcină a devenit foarte consumatoare de timp și întârzie adesea traficul la cabinele de verificare datorită implicării masive a agenților la porturi..

P & O Ferries nu mai poate suporta integral aceste costuri, prin urmare, începând cu 1 octombrie 2017, se va plăti o suprataxă suplimentară pentru toate materialele periculoase clasificate de OMI. Acest lucru îi aduce în linie cu DFDS-ul, care a introdus, de asemenea, o taxă pentru mărfuri periculoase în ianuarie.

Pentru mai multe informații, consultați ghidul pentru mărfurile periculoase sau discutați cu echipa noastră de relații cu clienții.

22 Septembrie 2017

Feriboturi Marfă- Caută și Rezervă

Lun, 18 Mar 2019
Mar, 19 Mar 2019
Aveţi nevoie de ajutor?