Hazardous goods labels

P & O introduce taxe suplimentare pentru bunurile periculoase pe ruta Dover - Calais

Începând cu 1 octombrie 2017, P & O Ferries va percepe o suprataxă suplimentară pentru toate materialele periculoase clasificate de OMI pe ruta Dover - Calais.

Timp de mulți ani, P & O Ferries a procesat și a verificat gratuit documentele referitoare la mărfurile periculoase pentru trecerile prin canalul Mânecii, oferind îndrumări profesionale și asistență pentru ca documentele să fie completate și prezentate pentru expediere într-un mod sigur și corect. Siguranța oamenilor și a infrastructurii rămâne o prioritate majoră pentru afacerea lor.

Datorită creșterii cantității de mărfuri periculoase prezentate pentru expediere, această sarcină a devenit foarte consumatoare de timp și întârzie adesea traficul la cabinele de verificare datorită implicării masive a agenților la porturi..

P & O Ferries nu mai poate suporta integral aceste costuri, prin urmare, începând cu 1 octombrie 2017, se va plăti o suprataxă suplimentară pentru toate materialele periculoase clasificate de OMI. Acest lucru îi aduce în linie cu DFDS-ul, care a introdus, de asemenea, o taxă pentru mărfuri periculoase în ianuarie.

Pentru mai multe informații, consultați ghidul pentru mărfurile periculoase sau discutați cu echipa noastră de relații cu clienții.

22 Septembrie 2017

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?