Cum pot să rezerv un bilet de feribot pentru marfă periculoasă (marfă ADR)?

Pentru orice rezervări bilete feribot transport marfă, bunurile care sunt clasificate periculoase, chiar și cele listate ca având cantități mici de marfă periculoasă, trebuie să ne anuntați în avans datorită regulilor impuse de IMDG ( Marfă Periculoasă Internațională Marină). Rezervarea unui bilet transport marfă periculoasă nu se poate face online.​

Toate expedierile de marfă periculoasă au nevoie de notă ADR detaliind numărul UN, Clasificarea și Grupul în care produsul se înscrie.

Clienți

Codul IMDG cere ca toate rezervoarele să fie înscripționate corespunzător. Acestea includ camioane certificate ADR și rezervoare, iar nota trebuie să cuprindă:IMDG Code also includes MARPOL

1. Numele corect al mărfii transportate și rezervorul să fie marcat macăr pe două părți ale acestuia, de exemplu Gaz Butan sau Băuturi Alcoolice

  1. Numele mărfii transportate trebuie să fie afișat cu caractere care să nu fie mai mici de 65mm Înălțime. Scrisul trebuie să fie de o culoare contrastantă față de fundal

Toți operatorii de feribot.

Din nefericire, rezervările bilete feribot transport marfă periculoasă nu pot fi făcute online. Oricum, putem să vă ajutăm cu toată procedură pentru a reuși să vă rezervați călătoria.

Vă rugăm să contactați echipa Servicii cu Clienți la nr. + 44 (0) 844 847 9000 cu detaliile despre marfa periculoasă și vă vom ajuta cu această rezervare.

Eurotunnel

Din nefericire, rezervările bilete feribot transport marfă periculoasă nu pot fi făcute online. Oricum, putem să vă ajutăm cu toată procedură pentru a reuși să vă rezervați călătoria.

Vă rugăm să contactați echipa Servicii cu Clienți la nr. + 44 (0) 844 847 9000 cu detaliile despre marfa periculoasă și vă vom ajuta cu rezervarea dvs. cu Eurotunnel.

Datorită procedurilor de siguranță, Eurotunnelul poate să accepte doar contracte făcute în mod regulat cu aceștia, care transport materiale Radioactive. Acestea sunt predispuse unor criterii stricte impuse de Eurotunnel. Rezervări transport materiale radioactive făcute ad-hoc nu sunt acceptate cu Eurotunnelul și trebuiesc făcute prin intermediul agentului pentru a fi autorizate.

Pentru navigarea cu Eurtonnelul regulie de transportr marfă periculoasă diferă față de regulile transport marfă periculoase făcute terestru. Marfă periculoasă trebuie să fie declarată, în avans, Eurtounnelului de către Freightlink și declarată și de către șoferul la check-in. Vehiculele care ajung la îmbarcare cu marfă periculoasă nedeclarată pot experimenta întârzieri care nu sunt necesare sau li se poate refuza îmbarcarea.

Informații despre transport marfă cu feribotul

Atunci când transportați marfă periculoasă vă rugăm să fiți conștienți că transportarea lor pe mare este diferită față de transportarea lor terestră. Acesta include și acele mărfuri declarate cantități limitate. Toate mărfurile periculoase trebuie să fie declarate în avans către Freightlink și operatorul de feribot dar și la check in. Vehiculele care ajung la port cu marfa periculoasă nedeclarată poate avea întârzieri nejustificate sau să le fi refuzată îmbarcarea.

Toate vehiculele care tranportă marfă periculoasă trebuie să afișeze corect nota de marfă periculoasă. În anumite cazuri, Freightlink pot oferi aceste note la un mic preț adițional. (prețul nu este inclus în cel afișat online.)

Procedura pentru a rezerva bilete feribot transport marfă periculoasă

1) Sunați la echipa Freightlink Servicii cu Clienți și spuneți-ne de ce aveți nevoie.
2)Furnizați nota ADR împreună cu detaliile vehiculului și a rutei dvs. la freightlinkbookings@freighlink.co.uk.Acesta este link-ul de unde puteți să descărcați documentul:

about_us.documents.pdf Dangerous Goods Note - Blank DGN for shipment of hazardous cargo

3) Freightlink va verifica dacă marfa periculoasă va fi acceptată de operatorul de feribot. Dacă marfa nu poate fi transportată pe ruta dorită atunci Freightlink vă va sfătui ce alternative aveți la dispoziție.
4) Dupa autorizare, rezervarea transport marfă periculoasă va putea fi efectuată
5) Freightlink vă furnizează număr referința rezervare
6) Șoferi își fac check-in la port folosind numărul de referință și afișând nota ADR.
7) Șoferul navighează pe ruta aleasă.

Other

Întrebări Importante:

Feriboturi Marfă- Caută și Rezervă

Mar, 23 Oct 2018
Mie, 24 Oct 2018
Aveţi nevoie de ajutor?