Smartphone

Opt aplicații smartphone utile pentru șoferii de camioane și furgonete (2019)

În 2017, le-am cerut prietenilor noștri, șoferii de camioane de la TruckNetUK, câteva recomandări utile pentru aplicații. Iată o listă actualizată de aplicații care, de asemenea, credem că sunt de neprețuit atât pentru șoferi de camioane, cât și pentru șoferii de mașini mici.

DFDS Freight Ferry AlertsDFDS Freight Ferry Alerts

Notificări instantanee, în timp real, despre navigările (călătoriile) DFDS în Canalul Englez pentru șoferii cu marfă. Urmați pur și simplu călătoriile care vă interesează și veți primi notificări push atunci când check-in-ul este deschis, atunci când se închide, dacă navigația este întârziată și dacă există alte informații relevante pentru trecerea dumneavoastră.

Android | iOS

Bans for trucksBans for Trucks

Restricții și interdicții periodice pentru camioanele din întreaga Europă, incluzând interdicțiile GVW de tonaj, remorci și ADR. Interdicții periodice și temporare, inclusiv vara, iarna și de sărbători.

Android

intruck

intruck este noua aplicație extrem de utilizată care permite utilizatorilor să caute și să găsească parcări de camioane în toată țara, permițându-vă să filtrați doar pentru site-urile SNAP, unde puteți vedea disponibilitatea în timp real și puteți rezerva cu ușurință, deci veți primi întotdeauna un loc, garantat.

Android | iOS

Seatruck Freight Ferry AlertsSeatruck Freight Ferry Alerts

Fiți la curent cu informațiile despre navigația live și primiți notificări de pe feriboturile din Seatruck în Marea Irlandei. Abonați-vă la rutele complete sau la traseele individuale.

Android | iOS

Doc Scanner

În locul scanării documentelor (foi de timp, chitanțe, liste de verificare a vehiculelor) înapoi la birou, cu aplicația Doc Scanner, șoferii pot să scaneze orice cu camerele lor smartphone și să le partajeze în mai multe formate. De asemenea, puteți îmbunătăți calitatea și puteți converti documentul în format PDF sau JPEG.

Android

OSevenOSeven

Perfect pentru șoferii care încearcă întotdeauna să-și îmbunătățească abilitățile, OSeven este ideal pentru toți utilizatorii de drumuri. Folosind tehnologia GPS, aplicația înregistrează când vă aflați în mișcare și înregistrează și viteza, utilizarea de trafic de date și nivelul de conducere agresiv (de exemplu, accelerații dure și frânare). Acesta oferă apoi un scor general pentru a evalua cât de bine conduceți și este modalitatea perfectă pentru angajatori de a urmări performanța șoferului. Permiterea partajării statisticilor contribuie la menținerea mai sigură a drumurilor și la creșterea eficienței șofatului.

Android | iOS

Voice Text

Perfect pentru șoferii ocupați care nu au Bluetooth, dar trebuie să contacteze în siguranță alți șoferi când se află pe drum. Aplicația convertește vorbirea direct în text și permite transmiterea mesajelor prin e-mail, SMS, Twitter sau Facebook. De asemenea, citește mesajele și permite efectuarea de apeluri fără a utiliza mâinile. De asemenea, utilizatorii pot salva scripturile convertite pentru utilizare ulterioară.

Android

CoPilot Truck GPSCoPilot (Navigation) for Truck Users

CoPilot oferă o serie de aplicații pentru diferite tipuri de utilizatori de vehicule. Ceea ce face acest sistem special este faptul că funcționează complet offline, fără să folosească date, permițând utilizarea completă fără a-ți consuma traficul de internet. Recunoașterea vocii și rutele salvate vă permit să personalizați aplicația pentru a o face în întregime a dumneavoastră.

Android | iOS

29 Ianuarie 2019

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?