TT Line green ferry

Noile nave ecologice ale TT-Line

Verdele este culoarea cea mai asociată cu banii și cu mediul înconjurător. Cu noile nave verzi ale TT- Line și cu tarifele noastre de top din industrie, le puteți economisi/salva pe amândouă.

Etapa de planificare, care a început în 2016, a culminat cu dezvoltarea celor mai "verzi" feriboturi din istoria TT- Line și din istoria Mării Baltice

Una dintre cele mai noi nave ecologice ale operatorului, Nils Holgersson, are o lungime de 230 de metri și poartă numele personajului principal din povestea clasică suedeză pentru copii "Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia''.

Cu o capacitate de transport de marfă pentru camioane articulate, containere și remorci de peste 200, și o capacitate maximă de 800 de persoane, nava utilizează gaz natural lichefiat (GNL), cel mai curat combustibil marin disponibil.

Ce este GNL?

Iată ce trebuie să știți:

  1. Nu conține sulf.

Cantitățile mari de dioxid de sulf pot provoca o serie de probleme de sănătate pentru oameni și animalele sălbatice. În timp ce motorina marină (MGO) poate produce cantități mari de dioxid de sulf, prin trecerea la GNL, TT- Line este în măsură să reducă emisiile de dioxid de sulf cu 98%.

  1. Ajută la reducerea emisiilor de oxid de azot cu 82%.

Cantitățile tot mai mari de poluare cu NO2 pot contribui la o gamă largă de probleme ecologice, inclusiv ploile acide. Utilizarea de MGO necesită o tratare complicată a emisiilor de eșapament. Însă, cu ajutorul GNL, noile nave TT-Line pot evita acest proces și își pot reduce emisiile de oxid de azot.

  1. Aceasta înseamnă mai puțin dioxid de carbon în atmosfera noastră.

Nu în ultimul rând, utilizarea GNL în noile nave TT- Line poate reduce producția totală de dioxid de carbon cu până la 66% pe unitate de marfă. Acest lucru are un impact enorm asupra mediului înconjurător prin reducerea poluării atmosferei.

Ce caracteristici au noile nave ecologice TT- Line?

Noul grup de nave sustenabile de la TT- Line nu sunt doar ecologice. De exemplu, feribotul RoPax Nils Holgersson are multe caracteristici atrăgătoare, printre care (dar nu numai):

  • O punte pentru plajă
  • Salon pentru animalele de companie
  • Salon pentru șoferii de camion
  • Balcon pentru șoferii de camion
  • Saună
  • Restaurant
  • Chioșc și bar

Și multe altele.

Cu Freightlink, vă puteți bucura de toate aceste beneficii în timp ce vă transportați bunurile și puteți economisi bani pentru afacerea dvs. cu tarifele noastre de top din industrie.

Pentru mai multe informații, consultați pagina operatorului nostru TT- Line.

Pe ce rute vor călători noile nave ecologice TT-Line?

Nava Nils Holgersson va călători între Lituania și Suedia (Klaipeda ⇄ Trelleborg), Polonia și Suedia (Swinoujscie ⇄ Trelleborg) și Germania și Suedia (Travemunde ⇄ Trelleborg și Rostock ⇄ Trelleborg). Între timp, biletele de transport de marfă includ, de asemenea, cușetă într-o cabină comună și mese gratuite.

03 Octombrie 2022

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?