Freightlink Motorsport in Spa & Zandvoort

Echipa Freightlink Motorsport sa face auzită în Europa

Echipa Freightlink Motorsport a vizitat recent mai multe evenimente din Europa continentală, ca parte a dezvoltării continue a serviciului nostru de feribot specializat..

Primul eveniment a fost campionatul britanic GT care a avut loc pe circuitul Spa Francorchamps din Belgia. Ca și companie am sprijinit o serie de echipe cu traversările de feribot pentru a le permite acestora prezența la eveniment.

Mai apoi, pe 8 și 9 ne-am îndreptat spre Zandvoort în Olanda pentru campionatele Ginetta, oferind sprijin suplimentar pentru unele echipe din această competiție.

Freightlink Motorsport Spa Francorchamps
Freightlink Motorsport Ginetta
Freightlink Motorsport Spa

Uitați-vă la restul fotografiilor pe albumul Freestylelink Motorsport..

Ambele evenimente ne-au permis să continuăm și să extindem suportul nostru către tot mai multe echipe din diferite curse din întreaga Europă

Șeful echipei Freightlink Motorsport, Adam Redford, spune:

"Echpa Freightlink Motorsport crește văzând cu ochii. Sunt încântat că am putut să ieșim, să întâlnim câteva dintre echipele cu care colaborăm și să vedem evenimente în acțiune. Consider că întâlnirea cu aceștia personal reprezintă un atu. Sperăm că acest lucru le oferă oamenilor o indicație despre ceea ce facem noi defapt și ce tip de serviciu oferim. Înțelegem cerințele individuale ale tuturor tipurilor de echipe, de la particulari cu un mic buget, până la unele dintre cele mai mari echipe din lumea motorsportului. Ne însumăm grija tranportului care poate fi foarte frustrantă în multe situații, astfel încât clienții noștri se pot concentra pe mașină, pe echipă și pe șofer.."

Aveți nevoie să vă mutați vehiculul Motorsport pe mare? Dacă nu știți cum să ajungeți la o anumită destinație, nu vă faceți griji. Spune-ne doar de unde doriți să plecați și unde trebuie să ajungeți și vom aranja traversarea feribotului.

24 Iulie 2017

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?