DFDS Seaways Côte des Flandres

DFDS Seaways- înregistrează creștere de profit pentru traficul de marfă

De curând am scris despre cel mai mare record pentru traficul de camioane efectuat de Eurotunnel. Se pare că, competitorul lor DFDS Seaways, înregistrează de asemenea succes pe rutele lor Dover-Dunkerque și Calais-Dover.

DFDS Seaways confirmă o creștere de 63% pentru traficul de marfă pentru rutele Dover-Dunkerque și Dover-Calais în cea de-a doua jumătate a acestui an.

Creșterea se datorează introducerii celor doua feriboturi noi, făcută în Februarie 2016-Cote des Dunes și Cote des Flandres-care au fost îmbunătățite pentru serviciile de marfă dar și pasageri. Ambele feriboturi pot transporta 120 de vehicule de marfă!

Profitul înainte de taxe a urcat la 39% adică la £51 milioane comparativ cu anul trecut, aducând venituri în total de £411 milioane.

Cele doua feriboturi noi oferă zilnic 54 de traversări pentru camioane și vehiculele de transport marfă.

Directorul de Vânzări al Departamentul Transporturi, responsabil de Canalul Mânecii, Wayne Bullen declară:

“Am investit foarte mult în a îmbunătății capacitatea dar și sistemul de rezervare și călătoria în sine pentru clienții noștri de vehicule comerciale care călătoresc pe Canalul Mânecii. Feriboturile noastre noi de pe ruta Dover-Calais oferă traversări cu frecventă mai mare dar și flexibilitate clienților noștri și suntem plăcut impresionați să vedem această creștere de volum. Observăm, de asemenea și beneficiile noului terminal de la Dunkerque: traficul de la terminal s-a îmbunătățit și oferă acum check-in și încărcare/descărcare mai rapidă, ceea ce ne permite nouă să utilizăm mai bine capacitatea feribotului oferindu-le clienților noștri un serviciu impecabil. Această performanță puternică de la ambele porturi este rezultatul direct al eforturilor mari depuse de toată echipa de aici.

Mark Stephens, Director la Freightlink, a declarat următoarele despre succesul celor de la DFDS Seaways: :

"Lucrăm îndeaproape cu DFDS Seaways și ne bucurăm să vedem ce success au avut de la începutul anului 2016 și până acum. Serviciul oferit la bordul navelor DFDS pentru șoferii de marfă este îmbatabil pe strâmtorile Dover și acest lucru se refecta prin loialitatea clienților. Felicitări."

Pentru a vă rezervă vehiculul dvs. comercial cu DFDS Seaways către Franța sau Nordul Europei, vizitați pagina noastră de rezervări DFDS Seaways sau sunați la +40 (31) 2294749

02/09/2016

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?