Eurotunnel freight trucks

Cel mai mare record pentru traficul de camioane efectuat prin tunelul Canalul Mânecii

Până acum, anul 2016 a fost unul excelent pentru Eurotunnel, unii dintre operatorii noștri, ajungând să înregistreze cel mai mare record în ceea ce privește traficul efectual prin tunelul Canalul Mânecii.

Traficul camioanelor a crescut cu 10% ceea ce înseamnă că a contribuit la o creștere a veniturilor de 4% adică €443 milioane. Vești foarte bune pentru Eurotunnel și Freightlink.

Jacques Gounon, Președintele și Directorul Groupe Eurotunnel SE declară:

“ În fiecare lună Eurotunnel-ul a spart recordurile traficului, în special pentru traficul camioanelor. Tunelul nu a fost niciodată așa de mult utilizat ca astăzi. În ciudat nesiguranței financiare provocate de faptul că Marea Britanie a votat să părăsească Uniunea Europeană, Eurotunnel-ul are în continuare încredere în modelul economic pe care-l reprezintă. ”

Eurotunnel a avut cea mai buna jumătate de an din istoria sa din punct de vedere a traficului de camioane, transportând aproape 830,000 în această jumătate. Un record care a crescut piața cu 2 puncte ajungând la 39,7%.

Mark Stephens, Directorul Freightlink declară

" Este minunat să observ progresul făcut de Eurotunnel, în special în traficul de camioane și industria de transport marfă. Fiind cea mai rapidă modalitate de a traversa în Franța, Eurotunnel oferă până la 8 traversări pe oră în timpul programului aglomerat. Vești excelente pentru clienții noștri transportatori care au nevoie să acceseze restul Europei rapid și eficient. "

Eurotunnel investestește foarte mult în traficul lor comerical și urmează să livreze primul dintre cele trei noi vagoane care vor fi puse în funcțiune în Aprilie 2017. Se preconizează ca primul vagon p să fie disponibil la sfărșitul anului.

Pentru a face o rezervarea cu Eurotunnel vizitați pagina de rezervări Freightlink.

19/08/2016

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?