Ralpin service

Ce este serviciul de tren RAlpin?

Cunoscut și sub numele de "Autostrada rulantă" (Rolling Highway), RAlpin este un serviciu feroviar care transportă camioane între Novara (Italia) și Freiburg (Germania).

Fiind un serviciu RORO (Roll On, Roll Off) sau "Ro-La", RAlpin vă transportă vehiculele (și mărfurile conținute) prin Elveția și Alpii elvețieni pentru a ajunge la destinație în ambele direcții.

Cu 16 trenuri pe zi, câte 8 din fiecare direcție și un timp de călătorie de doar 11 ore, RAlpin este ideal pentru transporturile cu termene critice și "exact-la-timp".

(Vă rugăm să rețineți - lungimea maximă permisă a vehiculului este de 18,60m.)

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Autostrăzii Rulante este impactul pozitiv asupra mediului. Ca alternativă la vehiculele de transport de marfă care trec pe sub sau peste Munții Alpi, trenul RAlpin economisește aproximativ 30.000 de tone de CO2 în fiecare an.

Dar în ce fel poate fi benefic pentru dumneavoastră?

Cum îmi va ajuta afacerea mea transportul de mărfuri prin RAlpin?

Reduceți costurile de combustibil

Mai puțin timp de condus înseamnă mai puțin combustibil utilizat, ceea ce înseamnă că puteți economisi bani la costurile volatile ale combustibililor.

Evitați vămile

Atunci când transportați mărfuri între Germania și Italia prin intermediul "Autostrăzii Rulante" RAlpin, puteți evita îndeplinirea formalităților vamale elvețiene.

Mai puțină uzură

Puteți minimiza uzura autoutilitarelor și camioanelor dumneavoastră prin reducerea kilometrilor parcurși.

Mult timp de odihnă

În timp ce mărfurile dumneavoastră continuă să se deplaseze, șoferii se pot bucura de un binemeritat timp de odihnă.

Include mărfuri periculoase

Vehiculele care transportă mărfuri periculoase sunt binevenite pe serviciul feroviar RAlpin.

Interdicție de circulație pe timp de noapte? Nicio problemă.

Interdicțiile de circulație pe timp de noapte și la sfârșit de săptămână din Elveția pot perturba transportul mărfurilor dumneavoastră. Evitați aceste impedimente transportându-vă mărfurile prin intermediul "autostrăzii rulante" RAlpin.

De ce să ne alegeți pe noi?

La Freightlink, clienții noștri se află în centrul a tot ceea ce facem. De la serviciul nostru pentru clienți, lider în industrie, până la echipele noastre specializate în încărcături anormale și motorsport, am petrecut zeci de ani creând cele mai bune soluții pentru rezervarea tunelurilor de marfă. Echipa noastră de servicii pentru clienți este disponibilă 7 zile pe săptămână pentru a vă sprijini pe parcursul procesului de rezervare și pentru a vă ajuta cu orice modificare a rezervării dumneavoastră.

Atunci când vă rezervați biletele RAlpin cu noi, vă puteți bucura de toate avantajele fantastice pe care le oferă acest serviciu și nu numai.

Doriți un transport rapid și rentabil, fără documente de tranzit? Rezervați-vă biletele aici.

06 Martie 2023

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?