Stena Line logo

Actualizare Stena Line: Smart Gate - Belfast VT1/VT2 va fi lansat în curând

Sistemul nostru Smart Gate pentru monitorizarea vehiculelor este actualizat în permanență pentru a include și mai multe opțiuni și suntem încântați să anunțăm că cea mai recentă versiune include un sistem foto de intrare/ieșire care permite clienților noștri să verifice fotografiile de intrare și ieșire din terminal ale unităților neînsoțite prin intermediul aplicației noastre pentru clienți Freight Portal. Începând de astăzi, Smart Gate este implementat în Belfast VT4, Dublin, Rotterdam și Karlskrona, urmând ca alte câteva porturi să fie adăugate în cursul anului 2024.

Această nouă funcție va ajuta clienții să determine dacă unitatea a fost avariată înainte de intrarea în port sau în timpul călătoriei cu una dintre navele noastre.

Este o funcție care economisește timp și care va contribui, de asemenea, la creșterea calității și eficienței.

Nu sunteți încă familiarizat cu sistemul nostru Smart Gate?

Atunci consultați site-ul nostru pentru mai multe informații despre porturile în care este disponibil și despre modul în care șoferii dvs. petrec mai puțin timp în terminale, cu un proces mai ușor și mai eficient de check-in, de predare sau de ridicare a unităților. Alte terminale vor fi adăugate treptat, o dată cu implementarea noului sistem de acces.

Stena Line

20 Septembrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?