HMRC logo

Actualizare HMRC - Impactul acțiunii industriale asupra circulației mărfurilor 15 martie 2023

Este posibil să fi văzut rapoarte că peste 100.000 de membri ai serviciului public ai sindicatului Serviciilor Publice și Comerciale (PCS) vor intra în grevă miercuri, 15‌‌‌‌‌‌martie 2023. În urma unui scrutin la nivel național din februarie, membrii HMRC ai PCS au fost de acord cu o acțiune industrială și, prin urmare unii membri ai personalului HMRC vor lua parte. Acțiunea va include și membri ai Ministerului de Interne din Regatul Unit, inclusiv personalul Forțelor de Frontieră.

Este posibil ca acțiunea industrială să afecteze circulația mărfurilor prin porturile, aeroporturile și facilitățile de frontieră interioară din Regatul Unit pe 15‌‌‌ ‌‌martie 2023, precum și pe cei care călătoresc în Regatul Unit din controalele de frontieră din Regatul Unit în Calais, Dunkerque și Coquelles, în nordul Franței.

Ce poti sa faci

Dacă puteți muta mărfuri în afara acestei perioade, vă recomandăm să faceți acest lucru.

Dacă nu vă puteți întârzia deplasările, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că acțiunea industrială ar putea duce la întreruperi și întârzieri la porturi și la unitățile de frontieră interioară (IBF). Ar trebui să fiți pregătit pentru aceste întârzieri și să verificați cu operatorul înainte de a începe mișcarea.

De asemenea, puteți verifica disponibilitatea site-ului IBF online.

HMRC

13 Martie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?