Frejus Tunnel Closing Temporarily

Închiderea tunelului Fréjus - 26-29 ianuarie 2024

Pentru a maximiza eficiența și capacitatea, tunelul Fréjus se va închide în acest sfârșit de săptămână pentru câteva zile, între vineri, 26 ianuarie, ora 22:00 și luni, 29 ianuarie, ora 06:00.

Pentru a minimiza întreruperile în planurile dumneavoastră de transport, este esențial să vă planificați o rută alternativă. La Freightlink, avem tarife excelente pentru rute alternative care se potrivesc perfect afacerii dumneavoastră.

Rute alternative

RAlpin

Germania ⇄ Italia în doar 11 ore

Atunci când transportați mărfuri între Germania și Italia prin intermediul trenului RAlpin "Rolling Highway", puteți minimiza uzura autovehiculului, reducând în același timp costurile de combustibil, ceea ce vă va permite să economisiți bani pentru afacerea dumneavoastră.

Mai puțină uzură + costuri reduse de combustibil = mai mulți bani pentru afacerea dvs. și emisii reduse de CO2!

Rezervați-vă biletele pentru RAlpin aici.

Mont Blanc

Cel mai înalt munte din Alpi și o alternativă excelentă la Fréjus

Pentru transportul între Italia și Franța în doar 20 de minute, Mont Blanc este o opțiune excelentă pentru întreprinderi. Biletele deschise timp de 7 zile și posibilitatea de a transporta mărfuri periculoase permit transportarea mărfurilor de la A la B mai ușor ca niciodată.

(Vă rugăm să rețineți că, la fel ca tunelul Frejus, Mont Blanc acceptă numai camioane articulate Euro5 și Euro6 de 16,5 - 18 metri.)

Rezervați-vă biletele aici.

De ce tunelul Frejus se închide temporar?

Tunelul Fréjus reprezintă o legătură vitală pentru transportul de mărfuri între Franța și Italia. Pentru a crește capacitatea maximă cu 5,1% și pentru a efectua lucrări esențiale de întreținere, tunelul și-a modificat programul de funcționare în 2024, inclusiv prin închiderea acestuia în weekendul 26 ianuarie.

În prezent, tunelul Fréjus a fost supus traficului alternativ în fiecare zi, între orele 22:30 și 04:30, pentru a permite continuarea acestor lucrări de întreținere rutieră.

Măsurile preexistente, care sunt în vigoare de la 1 ianuarie 2024, vor rămâne în vigoare până la 4 februarie 2024.

Vă vom ține la curent pe măsură ce vom avea mai multe informații. Pentru a primi ultimele noutăți direct în căsuța dvs. poștală, abonați-vă la newsletterul nostru.

24 Ianuarie 2024

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?