Freight Link Solutions este partener, de trei ani, cu membrii din Courier si Haulange Exchanges (CX Link) pentru a oferi serviciile lor în întreaga Europă/Marea Baltică/Marea Adriatică/Mediterană/si Irlandeză.
Membrii Courier și Haulage Exchange beneficiază în prezent de prețuri cu până la 15% mai ieftine decât cele făcute publice. Angajamentul nostru de a avea prețuri mici pentru Curieri și Transportatori este același și pentru perioadele aglomerate (Paște/Vacanțele de vară/ Crăciun)și nu se aplică nici o taxă extra pentru folosirea cărților de credit sau debit.

Acestea adaugă o valoare substanțială pentru cei care plătesc serviciile Courier și Haulage Exchanges în calitate de membru.

Așă că, dacă aveți nevoie de un transport marfă cu feribot în Europa sau prin Europa și vreți să-l organizați cu un efort minim, la prețuri competitive, de ce sa nu ne sunați? Rezervarea biletelor de feribot transport marfă face parte din serviciile noastre.

Urmăriți prețurile speciale disponibile doar pentru membri Courier și Haulage Exchange pe site-ul Transport Exchange Group.

See Courier Exchange discounted prices on Freightlink