Sari la conținutul principal

Stromstad

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Rezervați feriboturi transport marfă din Stromstad către Norvegia și către Suedia. Portul pentru feriboturi Strmstad este în vestul Suediei, aproape de granița cu Norvegia. Orașul este cunoscut ca un port pentru iahturi și feriboturile operează de aici către Sandefjord în Norvegia. Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete de feribot transport marfă ieftine din și către Norvegia sau Suedia pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe ruta Stromstad Sandefjord .

Stromstad Detalii

Geolocation

Color Line Ferries Stromstad: Färjeterminalen, Torskholmen, S-452 31 STRÖMSTAD, Sweden

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative