Sari la conținutul principal

Rosyth

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Serviciile feribot transport marfă din Rosyth, Marea Britanie către Belgia. Portul pentru feriboturi Rosyth este situat în Firth of Forth la aprox. 4 km sud de Dunfermline și este despărțit de Edinburgh de podul Forth Bridge pe o distanță de aprox. 17km. Feriboturile navighează din Rosyth către Zeebrugge în Belgia, care este singura rută directă între Scoția și Europa. Ruta de feribot Rosyth Zeebrugee este folosită în prezent doar pentru feriboturile transport marfă, având 3 plecări, în fiecare direcție, pe săptămână.

Rosyth Detalii

Geolocation

DFDS Seaways Ferries Rosyth: Dew Way, Rosyth, Fife, KY11 2XP, Rosyth, Scotland

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative