Sari la conținutul principal

Naantali

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Rezervați bilete feribot transport marfă din Naantali -Finlanda.

Portul pentru feriboturi Naantali este în sud-vestul Finlandei, la aprox. 14 km vest de Turku. Naantali este unul dintre cele mai vechi orașe din Finlanda și este cunoscut ca un important centru turistic. Feriboturile navighează din Naantali către Kapellskar, în Suedia.

Această rută de feribot, Finlanda-Suedia este binecunoscută ca și alternativă de a folosi ruta Stockholm Helsinki sau Turku și operează tot anul.

Folosiți link-urile de mai jos pentru a rezerva un bilet feribot transport marfă către Suedia și Finlanda pentru vehiculul dvs. comercial pe ruta Naantali-Kapellskar.

Rute Feribot la Naantali

2 treceri pe zi
Traversarea durează 9 ore
Detalii

Rute Feribot de la Naantali

2 treceri pe zi
Traversarea durează 8 ore
Detalii

Naantali Detalii

Geolocation

Finnlink ferries Naantali: Naantali harbour, Satamatie 13, 21100 Naantali, Finland

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge