Sari la conținutul principal

Lerwick

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Serviciile de feribot transport marfă Lerwick din Scotland către Shetland sau din Shetland către Orkney cu Northlink Ferries.

Portul de feriboturi Lerwick este capitala Insulelor Shetland situat pe coasta de nord a Scoției și de aici feriboturile navighează către Aberdeen sau către Kirkwall ,Orkney. Feriboturile locale din Insulele Shetland operează de asemenea și din Lerwick.

Terminalul portului pentru feriboturi din Shetland este modern și include o sală de odihnă și toalete.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine din Orkeney pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe rutele de feribot Lerwick-Aberdeen sau Lerwick-Kirkwall.

Rute Feribot la Lerwick

2 treceri pe zi
Traversarea durează 15 ore
Detalii
4 traversări pe săptămână
Traversarea durează 8 ore
Detalii

Rute Feribot de la Lerwick

2 treceri pe zi
Traversarea durează 13 ore
Detalii
3 traversări pe săptămână
Traversarea durează 6 ore

Lerwick Detalii

Geolocation

Northlink ferries Lerwick: Holmsgarth Terminal, Holmsgarth, Lerwick, Shetland, ZE1 0PR

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative