Sari la conținutul principal

Fishnish

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bine ați venit la Freightlink unde puteți să rezervați bilete feribot transport marfă din Fishnnish către Insula Mull.

Portul pentru feriboturi Fishnish este localizat în Insula Mull, la mijloc între Tobermory și Craignure. Feriboturile din Fishnish operează către Lochline în Scoția. Insula Mull este a doua ca mărime din Inne Hebrides și are conexiuni cu feriboturile pe rutele Kilchoan-Tobermory și Oban-Craignure.

Portul Fishnish este neînsoțit și există doar a cameră mică de așteptare în aproprierea portului.

Puteți să folosiți link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribo transport marfă ieftine din Scoția către Insula Mull pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe ruta Fishnish-Lochaline.

Rute Feribot la Fishnish

Traversări multiple pe zi
18 minute trecere
Detalii

Rute Feribot de la Fishnish

Traversări multiple pe zi
18 minute trecere
Detalii

Fishnish Detalii

Geolocation

Cal Mac ferries Fishnish: Fishnish, Isle of Mull, PA65 6BA

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative