Franța către Marea Britanie

Dover to Calais freight ferry routeCalais către Dover este cea mai populară rută pentru furgonete, camioane și tiruri care călătoresc din Franța către Anglia. Oferă cele mai flexibile variante de a călătorii în toate zonele Franței.

DFDS Seaways navighează din Calais către Dover de 10 ori pe zi, iar durata acestuia este de 90 de minute iar biletele sunt deschise ceea ce vă oferă flexibilitate. Calais fiind cel mai important port din Franța cu acces la toate zonele din Franța incluzând Paris, Lile, Lyon și Montpellier.

Un alt port binecunoscut din Franța către UK este Dunkirk-Dover.

Dover to Dunkirk freight ferry routeAceastă rută este operată de DFDS Seaways și traversează la fiecare două ore. Feriboturile din Dunkierk către Dover durează în jur de 1 hr și 45 de minute și sunt de asemenea o opțiune foarte bună de a călători din Nord Estul Franței. Portul Dunkirk (se scrie și Dunkerque) nu este la fel de aglomerat ca cel din Calais, făcându-vă călătoria mai relaxantă.

O altă rută binecunoscută este trenul Eurotunnel din Calais către Folkestone, ceea ce este excelent pentru șoferi de furgonete care au o livrare urgentă. Existând până la 6 trenuri pe oră, puteți să ajungeți în Anglia în mai puțin de 90 de minute.

Din nou, biletele pentru aceste rute sunt cu valabilitate deschisă.

Pentru a călători din Britanny și Normandy, feriboturile din Western Channel, din Coasta de Sud a Angliei sunt ideale.

Feriboturile din Britanny sunt populare pentru tiruri,camioane, deoarece oferă șoferilor timp să se odihnească la bordul feribotului.

Exemplu de aceste rute de feribot sunt Caen-Portsmouth, Le Havre-Portsmouth, Cherbourg-Poole și St Malo-Portsmouth.

Facilitățile la bordul acestor feriboturi sunt de foartă înaltă calitate, încluzând mese și cușete pentru șoferi, permitându-le o noapte odihnitoare pentru rutele care durează peste noapte.

Click pe hartă pentru a da zoom.

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?