Țările de Jos către Marea Britanie

Freight Ferry Dover Dunkirk RouteExistă un număr de rute de feribot directe din Țările de Jos dar cea mai populară este Dunkirk-Dover. Traversările din Dunkirk-Dover se fac o dată la 2 ore și durează doar 1 hr și 45 de minute, ceea ce este înseamnă că este o oportunitate mare pentru furgonetele care călătoresc din Olanda. Biletele pe ruta Dunkirk-Dover sunt ‘deschise’ , făcându-le flexibile.

Călătoria pe ruta Dunkirk (cunoscută și ca Dunkerque) și nu pe Calais, este cea mai bună varianta deoarece este cu 27km mai aproape, dacă veniți din nord, dinspre Belgia. Pentru curierii expres care merg către Țările de Jos, aceasta este cea mai bună opțiune.

Killingholme Rotterdam freight ferries

Există un număr de rute de feribot directe din Țările de Jos care reprezintă opțiuni bune pentru furgonete, camioane și tiruri, însemnând că nu trebuie să călătorească către Dover, și vor ajunge direct în Olanda. Stena Line oferă servicii din Killingholme (lângă Grimsby) și Hoek van Holland -Harwich ,lângă Rotterdam. Serviciul din Killingholme navighează o dată pe zi și este dedicat vehiculelor de transport marfă permițând o călătorie relaxantă la bordul vasului. Ruta Killingholme este opțiunea preferată pentru clienți către Nord Vestul Angliei, Yorkshire și Lincolshire. Pentru cei către Nord Est și Scoția, ruta DFDS Ijmuiden (Amsterdam)- Newcastle este singura către Țările de Jos. Feriboturile din Amsterdam traversează zilnic și oferă facilități de ultimă generație la borul vasului. Feribotul din Amsterdam are, de asemenea, facilități bune, incluzând cușete și restaurant și navighează de două ori pe zi.
newscastle to ijmuiden freight route

Camioanele și remorcile care doresc să folosească serviciile acestea din Țările de Jos, sunt cele mai populare și ieftine variante.

Construit să transporte doar 12 șoferi, iar aceste feriboturi au servicii de bază la bordul navelor, dar sunt foarte populare printer șoferi. Printre aceste tipuri de vehicule se numără cele de pe rutele din Rotterdam către Killingholme și Purfleet cu Cobelfret și Rotterdam Vlaardingen către Felixstowe cu DFDS. Feriboturile dedicate vehiculelor de transport marfă oferă cele mai bune prețuri pentru tiruri din Olanda.

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?