Country Guides

Cipru-Ghidul Țării

Curieri,șoferii de furgonete, camioane și tiruri trebuie să aibe la ei pașaportul, permisul național sau internațional, documentele originale ale vehicului, certificatele de inspecție tehnică, cardul verde de sănătate și taxă de drum trebuie să fie vizibi afișată pe parbrizul vehicului.

Danemarca-Ghidul Țării

Danemarca ( cu capitala Copenhaga) este cea mai sudică țară din Scandinavia. Măsurând 43,000 de km pătrați, inclusive peninsula Jutland și 433 de insule, din care circa 70 sunt locuite de către regatul Danemarcei. Deși are doar a graniță-cu Germania , Danemarca este conectată cu Suedia prin podul Oresund, care s-a deschis în 1999.

Finlanda-Ghidul Țării

Având o suprafață de peste 209,215 km pătrați, Finlanda este una dintre cele mai mari țări din Europa, dar este una cu cea mai mica populație 5,5 milioane de locuitori. Majoritatea locuitorilor se găsesc în partea de sub. Capitala ei, Helsinki deține în jur de 615,000 de locuitori.

Irlanda-Ghidul Țării

Foarte mulți operatori ajung în Irlanda-incluzând Stena Line, P&O, Irish Ferries și Seatruck Ferries – de pe coasta de vest a Marei Britanie, către porturile Cairnryan în Scoția, Heysham, Liverpool și Birkenhead în nord vesdul Marei Britanii, Holyhead în Angelsey, nordul Țării Galilort și sudul Țării Galilor, în porturile Pembroke și Fishguard.

Latvia-Ghidul Țării

Latvia este o țară la Marea Baltică, învecinându-se cu Estonia, Lituania, Rusia și Belarus. Independența Latviei și-a dobândit independența pe 21 Augst 1991 dupa dizolvarea Uniunii Sovietice. De atunci, Latvia a devenit membră a Uniunii Europene (în 2004) dar și-a păstrat moneda națională, până în anul 2014, când au intrat în zona Euro. Latvia are o populație în jur de 2,000,000 de oameni.

Malta-Ghidul Țării

Insula Mediteraneană, Malta, este situată la sud de insula italiană Sicilia. Chiar dacă Malta are 14 Sărbători Naționale pe an, nu există restricții de condus pe această perioada și datorită poziției sale sudice este un punct de tranzit important pentru feriboturile transport marfă.

Suedia-Ghidul Țării

Suedia este o țară Scandinavă, situată în Nordul Europei, având la graniță Norvegia și Suedia. Este conectată cu Danemarca prin tunelul Oresund. Numeroase servicii de feribot navighează de la și către Suedia. DFDS operează o singură rută din Marea Britanie către Suedia, din Gothenburg către Immingham și Tilbury. Printre operatori se mai numără și Stena Line, Viking Line, Scandlines ș.a.m.d.

Caută și Rezervă

Mar, 18 Ian 2022
Mie, 19 Ian 2022
Aveţi nevoie de ajutor?