Wightlink new double loading deck

Wightlink investește £45 de milioane în îmbunătățirea serviciul oferit de feribot

Lucrările au început acum la portul Portsmouth dar și la noua navă Wightlink , iar îmbunătățirile se vor finaliza în primăvara anului 2018.

Proiectul de £45 de milioane esta ca urmare a introducerii noilor feriboturi Lymington-Yarmouth & Portsmouth Harbour-Ryde Pier Head.

Îmbunătățirile includ

  • Un nou feribot hybrid care va reduce amprenta de carbon dar va face de asemenea mai ușor procesul de check-in/îmbarcare. Noul feribot va avea doua punți pentru mai mult spațiu de depozitare al vehiculelor.
  • Extinderea puntei a feribotului curent, St Clare.
  • Rampe noi de îmbarcarea la Portsmouth Gunwharf și Fishbourne pentru a permite îmbarcarea la două niveluri
  • O clădire nouă a terminalului de feribotului la Portsmouth Gunwharf.

Noile îmbunătățiri vor permite firmei Wightlink să transporte mai multe mașini, camioane și alte vehicule mai des. De asemenea alte lucruri care se vor îmbunătății sunt fiabilitatea și punctualitatea pentru lunile acelea de vărf. Noua tehnologie hibridă (care este acum folosită și de mai mulți operatori) va permine firmei Wightlink să funcționeze mai efficient reducând în acelasș timp zgomotul și timpul de așteptare.

Wightlink intenționează să termine toate aceste lucrări până în vara anului 2017 și să lanseze noul feribot în primavara 2018.

24 Noiembrie 2016

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?