Stena Line logo

Update Stena Line - O nouă rută pentru transportul de marfă de la Dublin la Birkenhead (Liverpool)

Suntem încântați să anunțăm extinderea pe Marea Irlandei cu noua noastră rută Dublin-Birkenhead (Liverpool) începând cu mijlocul lunii februarie 2024.

Noul serviciu va funcționa inițial cu o navă care va pleca din Dublin dimineața și va face călătoria de întoarcere din Birkenhead (Liverpool) seara.

Operăm deja din porturile Dublin și Birkenhead (Liverpool), iar acest nou serviciu va completa rutele existente de la Dublin la Holyhead și de la Belfast la Birkenhead (Liverpool). În prezent, evaluăm opțiunile de repartizare a navelor pentru acest serviciu.

Lansarea noului nostru serviciu de transport de marfă între Dublin și Birkenhead (Liverpool) asigură o rută comercială importantă pe coridorul Marea Britanie/Irlanda și ne consolidează și mai mult poziția pe Marea Irlandei. Vom opera acum două rute atât din portul Dublin, cât și din portul Birkenhead (Liverpool), stabilind noduri logistice cheie care conectează circulația mărfurilor pe Marea Irlandei și creează eficiență pentru utilizatorii porturilor.

Aceasta va fi cea de-a șaptea rută a noastră în regiunea Mării Irlandei, alături de Belfast - Cairnryan, Belfast - Heysham, Belfast - Birkenhead (Liverpool), Dublin - Holyhead, Rosslare - Fishguard și Rosslare - Cherbourg.

Odată cu prelungirea contractului nostru operațional cu Peel Ports la Birkenhead (Liverpool) și extinderea operațiunilor noastre în portul Dublin, această rută demonstrează încă o dată angajamentul nostru față de clienții noștri din regiune și suntem încrezători că va fi un succes, oferind acces direct în Marea Britanie, Irlanda și în Europa.

StenaLine

15 Ianuarie 2024

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?