P&O Ferries logo

Update P&O Ferries – Noua rută pentru transportul de marfă Londra ⇄ Rotterdam va fi deschisă în martie 2024

P&O Ferries este încântat să anunțe deschiderea unei noi rute de transport de marfă RoRo în Marea Nordului, între Londra (Tilbury 2) și Rotterdam (Europoort), începând cu martie 2024. Acest serviciu va completa ruta existentă a P&O Ferries între Zeebrugge și Londra, alături de consolidarea nodului său feroviar din Rotterdam.

Peter Hebblethwaite, directorul general al P&O Ferries, a declarat:

“Inaugurarea noii noastre rute între Londra și Rotterdam oferă P&O Ferries o rețea unică în Marea Nordului. Avem acum cinci noduri: Hull, Teesport, Tilbury, Zeebrugge și Europoort, care conectează nord-estul și sud-estul Angliei cu restul continentului.

“Vom oferi clienților noștri din sectorul de transport de marfă cea mai rapidă sosire pe Tamisa din Rotterdam, împreună cu accesul rapid la M25 și conexiunile feroviare ale terminalului.

“Deschiderea rutei Londra - Rotterdam va marca un alt pas important în transformarea activităților noastre și va contribui și mai mult la serviciul logistic de la un capăt la altul oferit de compania noastră mamă, DP World.”

Ruta va fi acoperită de nava existentă Norbank a P&O Ferries, care până de curând opera pe Marea Irlandei, cu o capacitate de 125 de unități de marfă. Aceasta va naviga după un program zilnic, cu orare de navigație orientate spre client, inclusiv o sosire timpurie la Londra, permițând livrarea locală la timp.

P&O Ferries operează servicii în Marea Nordului din trei porturi de pe coasta de est a Marii Britanii - Hull, Londra și Teesport - și din două porturi din nordul Europei, Zeebrugge și Rotterdam.

P&O Ferries

15 Ianuarie 2024

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?