Irish Sea Irish Ferries Dublin Swift

Traversări de pe Marea Irlandeză-7 Porturi din Marea Britanie

E posibil să știți lucrul acesta deja : există 7 porturi disponibile pentru furgonete camioane pe care le puteți folosi pentru traversările cu feribotul pe și Marea Irlandeză din Marea Britanie.

1. Liverpool –Dublin

Una dintre cele mai binecunoscute traversări cu feribotul pentru marfă și camioane este Liverpool-Dublin. Ruta aceasta este operată de feriboturile Seatruck și P&O având împreună până la 7 traversări zilnice , fiecare traversare durând între 8 si 9 ore.Liverpool este ușor de găsit de la autostrada M58 și M62 având de asemenea pe ruta aceasta parcări pentru camioane și diferite facilități existente la portul din Liverpool

2. Liverpool Birkenhead-Belfast

Portul Birkenhead este situat pe parta opusă a Răului Mersey al portului Liverpool și este operat de Stena Line, care oferă două rute către Belfast. Există 3 traversări pe zi, fiecare traversare durând 8 ore. Facilitățile de la port includ lounge separat pentru șoferi și dușuri.

heysham warrenpoint seatruck3. Heysham-Dublin, Warrenpoint & Belfast

Portul Heysham este aproape de Lancaster și leagă Marea Britanie cu Irlanda folosindu-se de rutele Dublin, Warrenpoint și Belfast. Feriboturile sunt operate de Seatruck și P&O, exista 4 traversări pe zi, fiecare traversare cu o durată de 8-9 ore.

4. Cairnryan-Belfast & Larne

Fiind situat în Sud Vestul Scoției, portul de feribot Cairnryan oferă traversări de 2 ore , aproximativ de 13 ori pe zi cu Stena Line si P&O Ferries. Localizat perfect pentru transportatorii din Scoția, portul Cairnryan oferă facilități moderne care includ lounge-uri, restaurante și magazine.

5. Holyhead-Dublin

O rută binecunoscută pentru pasageri, portul din Holyhead oferă de asemenea și traversări comerciale pentru marfă. 10 traverăsi sunt oferite zilnic către Dublin de Stena Lines și Irish Ferries, fiecare traversare durând aproximativ 3 ore. Irish Ferries oferă de asemenea varianta de traversare rapidă pentru vehicule comerciale de până la 9 metri lungime, durata fiind de 2 ore.

fishguard ferry terminal stena line6. Fishguard-Rosslare

Pentru transportatorii care circula în zona de sud și sud-vestul Țării Galilor ruta Fishguard-Rosslare, operata de Stena Line, oferă două traversări zilnic cu o durată de aproximativ 3 ore. Terminalul Stena Line ofera un bar pentru snack-uri, lounge-ul soferilor și dușuri.

7. Pembroke-Rosslare

Irish Ferries sunt cei care oferă doua traversări zilnice cu durata de 4 ore către Rosslare din Irlanda. Docurile Pembroke sunt situate aproape de autostrada M4 fiind astfel portul ideal din apropierea Londrei, Sudul Angliei și Canalul Mânecii.

Doriți să discutați cerințele dvs. pentru traversările de pe Marea Irlandeză? Luați legătura cu echipa noastră de relații cu clienții.

#welovetheIrishSea

17 Martie 2017

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?