folosind un telefon mobil pe feribot

Tarife de Telefonie Mobilă pe Feriboturi

Tarifele pentru telefonie mobilă sunt subiectul zilei în acest moment. Nu doar din cauza faptului că este o consecință a plecării din UE dar și pentru că ele variează atunci când sunteți la bordul unui feribot.

Foarte mulți dintre clienții noștrii folosesc telefoanele mobile atunci când călătoresc, poate pentru a ține legătura cu familiile lor sau pentru a vorbi la birou. Luând aceste lucruri în considerare, am zis că este important să ne analizăm ce tarife aplică companiile de telefonie mobilă,cum funcționează telefoanele mobile atunci când faceți o traversare maritimă și care ar fii alternativele.

Cât Taxează Firmele de Telefonie Mobilă la bordul navelor?

O întrebare care este mereu în mintea noastră este ‘Care sunt tarifele pentru telefonie mobilă atunci când sunt pe feribot?’ Depinde pe cine întrebați, răspunsul poate varia. Haideți să ne uităm la diferiți operatori

Stena Line

Conform operatorului Stena Line, costurile de telefonie mobile nu pot fii controlate de ei. Din momentul în care feribotul a plecat din port, telefoanele mobile vor încerca să se conecteze la rețeaua MCP (Partenerul de Comunicare Maritimă). După ce veți fii informat sub forma unui SMS, telefoanele efectuate de atunci vor fii taxate ca World Rate 6. Detaliile pe care le găsiți la compania dvs. de telefonie mobilă.

Brittany Ferries

Brittany Ferries folosește Skybridge, un satelit de telefonie mobilă maritim. Din momentul în care se pleacă din port, taxele de telefonie mobilă vor fii cu mult mai mari decât cele standard oferite în mod normal.

  • Să sunați -£2/ minut
  • Să fiți sunat-£1,5/minut
  • Să trimiteți un SMS- 50p/mesaj+tariful standard
  • Să trimiteți un MMS- 45p/mesaj
  • Folosirea internetului-taxă pe zi £6/ MB până la 5 MB, apoi £30 pentru fiecare 5 MB după.

DFDS

Nici DFDS și nici satelitul lor nu sunt cei care impun tarifele. Tariful este impus de compania dvs. de telefonie mobilă. DFDS afirmă că este foarte important să contactați operatorul dvs. de telefonie mobilă pentru a confima taxele de roaming înainte de a-l folosi pe feriboturile lor.

Irish Ferries

Irish Ferries mentionează de asemenea că aceaste tarife nu sunt reponsabilitatea operatorului de feribot. Au ținut să adauge totuși că instalarea unui satelit este costisitoare și ca atare să sunați sau să primiți telefoane pe timpul unei traversări este mult mai scump decât tarifele de telefonie mobilă internaționale.

Cum functionează telefoanele mobile pe timpul unei traversări maritime?

Doi dintre operatorii de telefonie mobilă maritimi sunt Skybridge și MCP. Ambii operatori oferă connexiuni telefonice 2G, 3G și 4G GSM prin satelit VSAT. Conexiunile Wifi de la bordul feribotului se conectează la internet folosind aceași conexiune.

Mobile network on ferry

Care sunt alte opțiuni disponibile?

  • Dezactivați opțiunea roaming dacă nu este necesară
  • Dacă trebuie să folosiți telefonul mobil la bordul feribotului, verificați cu operatorul dvs. de telefonie mobilă înainte de a călătorii ce tarife aplică
  • Majoritatea feriboturilor au WiFi, poate chiar și Wifi gratis. Chiar dacă nu este gratis, cu siguranță este mult mai ieftin decât serviciile oferite de satelit
  • Sunteți în vacanță? Inchideți-vă telefonul și bucurați-vă de ea.

Aveți nevoie de mai multe sfaturi? Vorbiți cu echipa noastră de Relații cu Clienții-email, chat live sau sunați la +40 (31) 2294749

04 Octombrie 2016

Caută și Rezervă

Joi, 18 Apr 2024
Vin, 19 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?