Freightlink team Christmas party 2022

Sfârșitul anului 2022 la Freightlink

Anul 2022 este unul dintre cei mai pozitivi și aici aș dori, de asemenea, să vă mulțumesc tuturor pentru încă un an de cooperare fructuoasă.


Anul nostru

250+

Numărul de recenzii de 5* de la clienții noștri în acest an (ne-ați recenzat de 2142 de ori în total!)

250,000+

iată câte e-mailuri a primit echipa noastră de servicii pentru clienți de la dvs. din ianuarie 2022

20,000+

știm că prețuiești confortul - în medie, s-au făcut atât de multe rezervări datorită aplicației noastre Freightlink anul acesta

în plus

În noiembrie, v-am întâlnit în Polonia în cadrul târgului Translogstica 2022 de la Varșovia - mulțumim pentru întâlniri și conversații! Ne pregătim deja și abia așteptăm târgul din 2023.

Echipa noastră a devenit mai puternică – suntem cu 20 mai mulți decât în ​​2021. Cu toate acestea, nu am terminat cu recrutarea – pentru că compania noastră este în continuă creștere, încă căutăm noi angajați pentru diverse departamente – poate vei fi tu? Vezi ultimele noastre posturi vacante la Freightlink.

CustomsLink, compania noastră soră, a ajutat mii de clienți să treacă de la vechea platformă CHIEF Customs la noua platformă (CDS). Invariabil continuă cu mândrie să ofere soluții personalizate pentru companiile mici, mijlocii și mari.

Freightlink Reload sprijină clienții din Marea Britanie și UE cu nevoile lor de expediere de marfă. În 2022, a ajutat la organizarea transportului la Expoziția Conferinței Partidului Muncii. De asemenea, și-a extins oferta vamală și acum îi poate ajuta pe clienți să își transporte mărfurile în timp ce triează documentele vamale.


Planuri de viitor

Încă un an este deja la orizont - vă dorim ape largi și calme în 2023 și dorim să mulțumim tuturor clienților noștri pentru cooperarea lor în acest an și în anii anteriori.

Avem multe planuri ambițioase și proiecte interesante pentru 2023 care ne vor îmbunătăți sistemul inovator și, prin urmare, calitatea serviciilor oferite și satisfacția dumneavoastră cu utilizarea Freightlink.

Vremurile se schimbă, iar serviciul nostru se schimbă în mod constant pentru a satisface mai bine nevoile și noile cerințe.

Anul viitor nu va face excepție.

21 Decembrie 2022

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?