Stena Line Ebba ferry

Nava de ultimă generație Stena Ebba va începe călătoriile în Marea Baltică la începutul anului 2023.

Stena Line își modernizează constant flota de feriboturi - noile nave se numără printre cele mai avansate și mai eficiente feriboturi RoPax din punct de vedere energetic.

Noua E-Flexer Stena Ebba și nava sa soră Stena Estelle sunt cele mai mari feriboturi din această clasă construite vreodată. Prima plecare a navei este planificată pentru 2 ianuarie 2023 de la Gdynia.

Merită menționat faptul că Stena Ebba a fost proiectată pentru eficiență și adaptabilitate la combustibili alternativi. Noile feriboturi încorporează mai multe tehnologii moderne pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

Noi perspective pentru Marea Baltică

Datorită dimensiunilor lor excepționale (până la 1.200 de persoane și până la 3.600 de metri de marfă), navele Ebba și Estelle oferă noi perspective pentru consolidarea importanței acestui nod pe scena internațională și pentru dezvoltarea în continuare a comerțului pe ambele maluri ale Mării Baltice.

Nu mai puțin de 263 de cabine pe navă vor îndeplini cererea tot mai mare de transport de pasageri între Polonia și Suedia, pe ruta Gdynia-Karlskrona.

Echipamentul este conceput pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate pentru clienți - atât unitățile cu șofer însoțitor, cât și toate unitățile cu autoservire.

Despre Stena Ebba

Traseu: Karlskrona - Gdynia

Construit/reconstruit - 2022

Lungime - 240m

Latime - 28m

Capacitate - 1200 de pasageri

Cabine - 263

Rezervare simplă și rapidă cu Freightlink:

Aceste rute și altele pot fi rezervate cu ușurință în sistemul nostru de rezervări.

Preferați să folosiți aplicația? Descărcați și rezervați-vă biletele cu aplicația Freightlink.

Totuși, dacă doriți să apelați la serviciile/asistența experților, ne puteți găsi aici.

15 Decembrie 2022

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?