Intrebări frecvente ale transportatorilor/operatorilor de transport

Sunteți un transportator sau un operator al transporturilor? Aveti firma dvs. sau dețineți o flotă mică de camioane? Aici, la Freightlink, ajutăm multe firme de dimensiuni medii și mici, și le oferim și sfaturile noastre. Zilnic primim telefoane și e-mail-uri de la clienți care ne cer sfaturi despre logistica transporturilor și care sunt cerințele de pe piață.

În mod normal suntem întrebați următoarele, dar dacă nu găsiți aici răspunsurile, nu uitați de secțiunea Întrebări Frecvente din Centru nostru de Cunoștințe.

Cum deschid un cont de credit?

Vă rugăm să completați formularul de creditare și să downloadați Mandatul de Direct Debit. După completarea lor, vă rugăm să returnați originalul la adresa afacerii noastre Freightlink Solutions Ltd Quarry Bank, Chorley Road, Walton le Dale, Preston PR5 4JN

Din momentul în care primim formularele vom face o verificare a istoriei dvs. creditoare prin intermediul Credit Safe Uk. Din momentul în care este cerere este acceptată, vă vom deschide un cont. Procesul nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore.

Dacă am un cont de credit, când se va face plata?

Din momentul în care ați completat formularul pentru creditare și mandatul de direct debit și firma dvs. a trecut cu success verificare istoricului de credit, plata se va face pe 25 ale lunii, dupa prima traversare efectuată. De exemply, dacă traversarea s-a efectuat în ianuarie atunci, plata se va face pe 25 februarie.

Contul Direct Debit se poate plăti la bancă?

Da, avem un Direct Debit cu Barclay's Bank. Contul este protejat de Direct Debit Guarantee.

04/12/2015

Caută și Rezervă

Vin, 29 Mar 2024
Sâm, 30 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?