Feribotul Seatruck Pace la Docurile Brocklebank, Liverpool

Freightlink Vizitează Seatruck Ferries

Având în vedere că suntem leaderi pe piața biletelor de feribot pentru vehicule comerciale, am vizitat recent Seatruck Ferries situat la docurile Brocklebank în Liverpool pentru a putea să analizăm în detaliu vasele lor și să cunoaștem echipa lor minunată.

Seatruck Ferries sunt singurii operator care oferă transport maritim doar pentru vehiculele de transportul marfă către Nordul Irlandei și Republica Irlandei. Seatruck Ferries au avut un succes foarte mare în 2016. Acest lucru continua să crească și să spargă toate recordurile, ajungând zilnic să transporte în jur de 30,000 de unități pe lună traversând Marea Irlandeză.

Un lucru am observat pe durata vizitei noastre-doar pentru faptul că aceste feriboturi sunt special concepute pentru vehiculele de marfă asta nu înseamnă că standardele sunt joase. De fapt, Seatruck Ferries au cea mai –tânără- flotă care traversează Marea Irlandeză!

Imediat cum am ajuns la portul de încarcare M.V. Seatruck Pace, am fost întâmpinați de Căpitanul alan Leech care ne-a făcut turul docurilor și a podului. Având în vedere că vasul este în serviciul de 8 ani, interiorul și exteriorul acestuia arată imaculat!

Este neașteptat de frumos din partea unul operator de feribot comercial să vezi că Seatruck Pace oferă același serviciu ca a unui operator de feribot pentru pasageri, fără cinema și magazine! Cabinele pasagerilor sunt impresionante, cu vedere la mare și Wi-Fi gratis. Lounge-ul pasagerilor este la fel de confortabil, oferind Sky TV și o varietate de produse gătite proaspăt.

Faptul că oferă o varitate de rute dar și datorită serviciului oferit la bordul vaselor, Seatruck Ferries au reușit să intre pe piața de transport mașini și autorulote.

Pasagerii și șoferii vehiculelor de marfă beneficiează de

  • două mese proapăt gătite/traversare
  • cabină gratis și pat
  • băuturi gratis
  • totul all-inclusive, fără prețuri ascunse.

Pentru a face o rezervare folosiți sistemul nostru online sau contactați echipa Servicii cu Clienții la +40 (31) 2294749.

Pentru mai multe informații despre traversările disponibile pentru autorulote, mașini și furgonete vizitați pagina dedicată pasagerilor disponibilă pe website-ul Seatruck. Dacă aveți întrebări sunați-ne la +40 (31) 229 4749.

05 August 2016

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?