freightlink at the bibas

Freightlink- finaliști pentru premiile BIBA

La începutul lunei Mai 2017 , am anunțat că suntem pe lista finaliștilor pentru trei premiile BIBA 2017.

Premiile BIBA, Be Inspired Business Awards sunt cele mai mari premii din zona Nord-Vest a Angliei. Premiile BIBA sunt organizate de Camera Comerțului din zona de Nord-Vest Lancashire, cea mai mare organizație a afacerilor din Lancashire.

Bibas 2017După 3 runde de interviuri, 1 pentru fiecare categorie, Freightlink are plăcerea să vă anunțe să suntem finaliști pentru următoarele 3 categorii-

  • Premiul pentru exportatorul anului
  • Premiul pentru cel mai bun serviciu oferit de o afacere
  • Premiul pentru cea mai buna informație tehnologică folosită

Evenimentul din anul acesta va avea loc Vineri, 15 Septembrie 2017 la Tower Ballroom, Blackpoool Lancashire.

Phil Simpson, Directorul Freightlink a declarat următoarele:

"Aș dorii să mulțumesc Camerei Comerțului pentru ca am fost selectați, nu pentru un premiu sau două ci pentru trei categorii diferite pentru premiile BIBA 2017. Este un lucru minunat că suntem finaliștii la aceste trei categorii, un testimonial al efortului nostru continuu și al echipei noastre dedicate aici la Freightlink. În aceași măsură dorim să urăm success și celorlalți finaliști, celor care urmează să fie intervievați și restul participanților din seara premiilor."

Acum ne pregătim pentru interviurile finale deoarece dorim să fim printre câștigătorii serii. Mult sucess le dorim și celorlalți participanți.

12 Iunie 2017

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?